Menu Close

ASTRO PETAK: Škorpije imate velike planove, ali realizacija je ograničena, Bikovi svesni ste potrebe za važnim razgovorima, ali vam osobe …

Šta nam donosi prvi februarski petak i kome će astrološke konstelacije biti naklonjene pred kraj radne nedelje?

OVAN

Osećate blagu umornost i priličnu neodređenost, pa ćete se truditi izbeći preterano angažovanje na poslu. Fokusiraćete se samo na zadatke koji vam odgovaraju i toliko koliko vam odgovara. Danas postoji mogućnost neočekivanog susreta, čak i ljubavne avanture.

BIK

Svesni ste potrebe za važnim razgovorima, ali vam osobe s kojima treba da razgovarate prilično idu na živce, pa ćete odlagati te razgovore do poslednjeg trenutka. U emotivnim odnosima, mogući su sukobi zbog postupaka partnera koje smatrate neprikladnim.

BLIZANCI

Pokušaćete prevazići loše raspoloženje aktiviranjem, posebno u kontaktima sa saradnicima. Komunikacija vam prija jer vam pomaže da zaboravite na brige. U emotivnim vezama su se dogodile promene koje vam ne prijaju, ali trudićete se da se nosite s njima.

RAK

Informacije koje ste dobili od nadređenih su vas razočarale. Očekivali ste više i sada ste prilično razočarani razvojem situacije. Loše raspoloženje može se preneti i na odnos sa ukućanima ili emotivnim partnerom, ali nije sve toliko loše koliko vam se može činiti.

LAV

Dobićete informacije koje će vam izmamiti osmeh, a najverovatnije su povezane sa finansijskom isplatom. Dolazi u pravom trenutku da zatvorite obavezu koja vam je zadavala glavobolje. Komunikacija sa voljenom osobom poboljšava se, iako stvari možda još nisu potpuno izgladile.

DEVICA

Počinje da se ističe jedna poslovna ponuda, pa ćete morati brzo odlučiti hoćete li je prihvatiti ili ne. Osećate određenu nesigurnost u vezi sa stabilnošću, pa ćete potražiti dodatni savet od osobe kojoj verujete. U emotivnom segmentu, posebni trenuci za posvećenost i harmoniju.

VAGA

Razmišljate o najefikasnijem načinu obavljanja obaveza koje vas opterećuju. Izbegavate preveliko angažovanje i razmatrate opciju da zamolite kolegu za pomoć. Danas su mogući kontakti sa zanimljivim osobama, posebno u poslovnom segmentu.

ŠKORPIJA

Imate velike planove, ali realizacija je ograničena. Izgleda da nećete uspeti da završite sve što ste planirali, pa će mnogo toga ostati za drugi dan, kada se nadate boljem raspoloženju. Očekujete jedan susret sa nestrpljenjem, polažući u njega velike nade.

STRELAC

Raspoloženje će vam varirati tokom celog dana. Jedan trenutak ćete žuriti da završite obaveze, a već u sledećem vam neće biti ni do pokretanja. Iskoristite veče, koje je povoljno, za susret sa voljenom osobom ili bliskim ljudima.

JARAC

Moguće je da ćete prvi deo dana provesti statično, kao da ste umorni ili iscrpljeni događanjima prethodnih dana. Potrebno vam je vreme da se “uključite”. Popodne će doneti poboljšanje, a možda i zahvaljujući voljenoj osobi.

VODOLIJA

Ulažete mnogo energije, ali rezultati su skromni. To može biti posledica loše organizacije, pa se trošite na nevažne ljude i situacije. Raspoloženi ste za flertovanje i šalićete se sa svima s kojima dođete u kontakt.

RIBE

U prvom delu dana može doći do zbunjujućih situacija. Niste sigurni da li je greška do vas ili kolege, pa ćete pokušati utvrditi odgovornost za propust. Osećate jaku potrebu za voljenom osobom, ali je verovatno da ona neće moći da vam izađe u susret.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *