Menu Close

ASTRO SUBOTA: Ribe danas možete postići dogovore s ljudima s kojima dolazite u kontakt,Rakovi niste baš raspoloženi za posao…

Device se ovog subotnjeg dana osećaju znatno bolje u poređenju sa prethodnim danima…

OVAN

Danas ćete se suočiti s nizom obaveza koje niste uspeli završiti u prethodnim danima, a izvršavanje svega toga će vam predstavljati izazov. Iako ste danas planirali drugačiji tok događaja, postoji mogućnost da ćete morati promeniti svoje planove. Međutim, svesni ste da ste sami odgovorni jer ste ostavljali sve za sutra.

BIK

Pre nego što se upustite u raspravu sa saradnicima, preporučljivo je da proverite da li je možda greška do vas, što je sada itekako moguće. Nemojte podizati tenziju bez potrebe. Uvereni ste da vaša voljena osoba nešto krije od vas. Umesto dramatizacije, sedite i otvoreno porazgovarajte.

BLIZANCI

Imate želju da provedete vreme sa članovima porodice ili voljenom osobom, ali neke obaveze će vas zadržati duže nego što ste očekivali. Ipak, veče je slobodno i možete ga posvetiti samo sebi.

RAK

Ako se suočavate sa obavezama koje treba da obavite danas, verovatno će vam biti teško. Niste baš raspoloženi za posao. Danas možete postići dogovor sa osobom koja vam se sviđa, pa čak i organizovati susret u večernjim satima.

LAV

Danas će vam ljudi lako pokvariti raspoloženje. Moguće je da će saradnik zaboraviti na dogovor ili obećanje, izazivajući vaše negodovanje. Takođe, može se dogoditi da ćete morati skratiti vreme za emotivni susret zbog porodičnih ili privatnih obaveza koje treba obaviti.

DEVICA

Osećate se mnogo bolje nego u prethodnim danima. Povratkom dobrog raspoloženja i želje za aktivnostima, žurit ćete da nadoknadite propušteno. Popodnevni sati su idealni za susrete sa ljudima kojima ste to obećali. Takođe, odlično je vreme za flertovanje.

VAGA

Vaše raspoloženje će biti izuzetno dobro, olakšavajući vam uspostavljanje poslovnih kontakata i započinjanje razgovora s interesantnim osobama. Ipak, večernji sati donose malo statičniji period, gde postoji mogućnost da nećete moći ostvariti planove za izlazak. Prijatelji ili emotivni partneri mogu vas izneveriti u poslednjem trenutku.

ŠKORPIJA

Vaš dan je sjajan sve do kasnih popodnevnih sati. Spremni ste za akciju, bilo da je reč o poslovnim ili emotivnim aktivnostima. Međutim, ako ste planirali susret s voljenom osobom ili prijateljima u večernjim satima, moguće je da nećete moći da prisustvujete. Mogući su umor ili glavobolja.

STRELAC

Vaša atmosfera je mirna, ali niste u posebno dobrom raspoloženju. Moguće je da su uzbuđenja iz prethodnih dana ostavila traga na vama, te vam je danas potrebno malo vremena za “isključivanje” i distanciranje. Objasnite voljenoj osobi da vaše povlačenje ne bi shvatila pogrešno.

JARAC

Vrlo ste angažovani, ostvarujete lake kontakte sa saradnicima i moguće je da ćete dogovoriti i jedan važan sastanak. Moguće je da malo nervirate kolege stalnim podsećanjem na obaveze. U emotivnim odnosima danas vlada mir i stabilnost.

VODOLIJA

Danas ste duboko u razmišljanju, pravite taktike i planove, te ćete početi kontaktirati osobe koje vam mogu pomoći. U odnosu s voljenom osobom, možda ćete malo manipulisati. Želite nešto, ali ne želite to otvoreno izreći, pa ćete “usmeravati” partnera da sam shvati šta vam je potrebno.

RIBE

Danas možete postići dogovore s ljudima s kojima dolazite u kontakt. U pitanju je poslovna ponuda koja bi mogla biti isplativa za vas. Sve vezano uz novac će vas zanimati, pa se aktivirajte i iskoristite svaku priliku koja vam se pruži. Takođe, podsetite svoje dužnike.

Izvor:Prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *