Menu Close

ASTRO UTORAK: Jarčevi imate puno poslovnih obaveza i kratke rokove za njihovo završavanje,Blizanci danas je povoljan dan da se uhvatite u koštac s različitim pitanjima….

Kako prevladati osjećaj ljutnje i zapostavljenosti kod kuće dok istovremeno uživate u radnim obavezama? Otkrijte odgovore uz pomoć astrologije!

OVAN

Danas je sjajan dan za pregovore jer ćete biti ubjedljivi i puni samopouzdanja, što će vam omogućiti da lako nametnete svoje mišljenje. Takođe, neočekivane prilike za zaradu mogu se otvoriti, stoga budite spremni da ih iskoristite. Prisustvo određene osobe može vam unijeti pozitivan nemir.

BIK

Pred vama je vrlo inspirativan dan. Iako se mogu pojaviti neočekivane situacije u poslovnom segmentu, moći ćete ih riješiti bez većih problema i okrenuti ih u svoju korist. Budite spremni na akciju. Sada je odlično vrijeme da se približite nekome ko vas privlači i intrigira.

BLIZANCI

Danas je povoljan dan da se uhvatite u koštac s različitim pitanjima. Možete ostvariti komunikaciju s važnim poslovnim partnerima, uz podršku prijatelja ili utjecajnih osoba. Lakoća kojom komunicirate s osobama suprotnog spola donijet će vam dan ispunjen flertom i zanimljivim razgovorima.

RAK

Sada možete završiti neke poslovne i privatne obaveze na lakši način nego što ste očekivali. Mnoge stvari će ići na vašu ruku, pa se hrabro uhvatite i za ono što je dosad bilo u zastoju. Vrijeme je da više pažnje posvetite voljenoj osobi i možda pokrenete neka pitanja u vezi.

LAV

Opušteni ste i oslobođeni, jer ste završili neke obaveze, pa će ovaj dan proteći u dobrom raspoloženju. Nećete obraćati pažnju na sitne provokacije voljene osobe – s osmijehom ćete ih preći preko, pružajući joj ljubav i pažnju koju zaslužuje.

DEVICA

Neki poslovni projekat koji ste pokrenuli danas bi trebao krenuti s realizacijom, što će vas izuzetno obradovati. Moguća su i pozitivna iznenađenja u financijskom segmentu. Razmišljanje o bivšem emotivnom partneru i mogući kontakt s njim također mogu biti prisutni.

VAGA

Sve ide lakše nego obično, a osmijeh će vam biti neizostavan. Čak ćete lako preći preko manjih distrakcija s poslovnim partnerima ili kolegama. Radujete se susretu s voljenom osobom. Za slobodne Vage, dan obećava zanimljivo flertovanje.

ŠKORPIJA

Napetost, drama i izazovi u poslovnom segmentu su situacije u kojima se vi najbolje osjećate i najlakše funkcionirate. Zato će vam biti posebno zadovoljstvo kad uspješno završite sve zadatke. Hrabro naprijed, ništa vas ne može zaustaviti.

STRELAC

Danas zahtijeva veću angažiranost u poslovnom segmentu. Neke situacije koje se čine jednostavnim mogu se iskomplikovati, pa će vam biti potrebna dobra organizacija i brza reakcija. U emotivnom životu, možete očekivati ​​dobre vijesti od jedne osobe koja će pokazati interes za vas.

JARAC

Imate puno poslovnih obaveza i kratke rokove za njihovo završavanje. Istovremeno, suočavate se s osobnim problemima koje trebate riješiti što prije. Pronalaženje ravnoteže može biti izazovno, a sve to može biti iscrpljujuće. Moguća je rasprava s voljenom osobom ako ne posvetite dovoljno pažnje.

VODOLIJA

Ovaj dan bit će zapamćen po različitim iskustvima. Osjećat ćete nervozu i napetost prema ljudima s kojima dolazite u kontakt, ali će vam biti olakšanje što ćete završiti s nečim što vam je dugo predstavljalo opterećenje. Emotivno, flertovanje će biti u središtu pažnje.

RIBE

Mogućnost dogovora oko posla koji bi se pokazao financijski isplativim. Raduje vas smirivanje napetosti između vas i kolege te uspostavljanje harmoničnih odnosa. Osjećate se raspoloženo i optimistično.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *