Menu Close

Vaga, Strelac i Vodolija suočavaju se s izazovima na svim područjima do 19. februara, ali postoji jedna svijetla strana…

Tri znaka Zodijaka imat će osjećaj da im se život okrenuo naglavačke sve do 19. februara. Odneseno su odnosi, poslovi su pretrpani, a energija je na minimumu. No, ne gubite nadu! Ova loša faza, prema astrološkim predviđanjima, prolazi – horoskop otkriva kome se situacija mijenja od 19. februara!

Vaga

Do 19. februara, Vage će se suočiti s obiljem poslovnih obaveza koje nisu po njihovom ukusu. Osjećaju se opterećeno zadacima koji im nisu prirodni, ali ne osjećaju se dovoljno sigurno da to otvoreno izraze. Ipak, neka ovo razdoblje posluži kao lekcija i prilika za osobni napredak.

Uvijek će biti posla, a trenuci kada briljiramo čak i pod pritiskom prilika su da nas netko primijeti i nagradi. Očekuje se poboljšanje već od 19. februara.

Strelac

Čini se da su svi vaši odgovori prenaglašeni, a harmonija u komunikaciji s drugima nedostaje.

Do 19. februara, Strelčeva komunikacija će biti izazovna, pa je mudro pripaziti na riječi i promisliti prije nego što ih izgovorite. Slanje poruka umjesto brzih razgovora može biti dobra praksa, omogućujući vam da razmislite o svojim riječima prije nego što ih izrazite.

Posle 19. februara, vaš šarm, harizma i veštine u komunikaciji se vraćaju na velika vrata!

Vodolija

Horoskop za Vodoliju predviđa energetski pad – osećate se kao da ste predugo na jednom mestu, da ste se učaurili i da nema nikakve radosti na vašem daljem putu.

Naravno, nije sve tako crno, astrolozi najavljuju period u kom ćete preispitati šta vam zapravo nedostaje.

Ali do 19. februara, osećaj će biti kao da želite da iskočite iz kože samo ako ne budete aktivno radili na tome da shvatite šta vas zapravo muči.

Nekad problem koji ne želimo sebi da priznamo, maskiramo tako što ćemo napraviti još dva problema koji su lakši za rešavanje. Ne dozvolite da vas taj impuls povuče.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *