Menu Close

ASTRO PETAK: Jarčevi dosta razmišljate o jednoj osobi koja vas je pokrenula iznutra,Lavovi konačno možete odahnuti jer ste završili nešto što vas je duže vrijeme opterećivalo…

Na posljednjem radnom danu neće nedostajati uzbuđenja! S astrološke perspektive, nekim horoskopskim znakovima otvorit će se važne poslovne prilike, dok će se neki fokusirati isključivo na emotivni život… Provjerite što vas očekuje prema vašem znaku!

OVAN

Izuzetno dobro raspoloženje potaknut će vas da se aktivirate i angažirate oko pitanja koja su vam bitna. Osvajački duh danas će dominirati kako u poslovnom tako i u emotivnom segmentu. Bićete posvećeni poslu i uložit ćete napore da osvojite i zavedete osobu koja vam se sviđa.

BIK

Ako imate osjećaj da netko nije na vašoj strani, možda čak i da vas ogovara – vjerojatno ste u pravu. Nemojte dijeliti svoje osobne planove s ljudima oko sebe. Moguće je da nećete imati dovoljno vremena posvetiti voljenoj osobi onu pažnju koju zaslužuje.

BLIZANCI

Vrlo dobro znate kakvi bi trebali biti vaši sljedeći koraci u važnom poslovnom pitanju, samo trebate pronaći pravi trenutak za akciju. Komunikacija s voljenom osobom vas opušta i osjećate se rasterećeno. Za neke su mogući flertovi na poslu.

RAK

Imate osjećaj da su vam neke situacije nametnute i teško se prilagođavate novom načinu rada. Povlačite se u sebe, što će voljena osoba primijetiti. Potrudite se objasniti joj situaciju kako vas ne bi opterećivala brige.

LAV

Konačno možete odahnuti jer ste završili nešto što vas je duže vrijeme opterećivalo. Dan je u svakom smislu izvrstan za vas i nemojte samo sjediti skrštenih ruku. Otvoreni ste za nova poznanstva i velika je šansa da upoznate osobu koja će vas oduševiti.

DEVICA

Ostavili ste pozitivan dojam na jednu osobu i nadate se da će vas imati u vidu kada to bude potrebno. Drago vam je što vaš rad ostavlja traga i što drugi smatraju da je vrijedno podržati vas. Budite iskreni prema osobi koju volite, neke stvari krijete od nje i ona to osjeća.

VAGA

Potrebna vam je podrška od drugih ljudi i mogli biste je dobiti tokom dana. Ako ulazite u poslovni dogovor, velike su šanse da pridobijete drugu stranu i okrenete situaciju u svoju korist. Susret s voljenom osobom danas će biti ispunjen strašću i intenzitetom.

ŠKORPIJA

Bit ćete prilično u žurbi. Očekujete da ćete uspjeti završiti sve na vrijeme jer imate planove za vikend i ne želite ostaviti ništa nedovršeno. Ne brinite – uspjet ćete završiti sve obaveze. Moći ćete se opustiti u popodnevnim satima ili navečer.

STRELAC

Iako će jedan poslovni sastanak izgledati kao još jedno dosadno sastančenje, može se dogoditi da iz toga proizađe dobra poslovna ponuda. Neke prilike će vam se otvoriti i trebate biti spremni ih iskoristiti. Vaše dobro raspoloženje lako se prenosi u kontakt s dragim ljudima.

JARAC

Fali vam organizacije danas, a ni koncentracija vam nije na najvišoj razini. Poslovni segment može patiti ako se ne posvetite svojim obavezama. Dosta razmišljate o jednoj osobi koja vas je pokrenula iznutra.

VODOLIJA

Imali ste dobre namjere da budete fokusirani na obaveze i da sve završite na vrijeme. No, čini se da su vaši planovi bili bez osnove jer ćete veći dio dana provesti u “praznom hodu” i usmjereni na sebe i svoje misli.

RIBE

Nećete biti sretni zbog kritike od nadređene osobe jer smatrate da nije u pravu. Moguće je da će doći do kraće rasprave, ali izgleda da ćete uspjeti “izboriti svoje”. U emotivnom segmentu možete očekivati pad jer se neće dogoditi susret s partnerom.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *