Menu Close

Neočekivane Pouke Nakon Prevare: Ne Skrivate Istinu Samo Od Supruga – Skrivate Je Od Svih…

Uvijek sam kritizirala one koji vara. Smatrala sam da su to kukavice bez snage volje, sebične osobe koje bi se trebale stidjeti svojih postupaka.

Kakva ličnost moraš imati da izdaš voljenu osobu i staviš porodičnu sreću na kocku? Nakon nekog vremena, postala sam upravo ta osoba. Vanjski svijet osuđuje preljubu kao nešto zlo i skandalozno, dok unutar vas osjećate poput ponovnog rođenja. Život odjednom postaje igra s brojnim mogućnostima koje su pred vama.

Prevara može biti zastrašujuća, ali istovremeno i izuzetno uzbudljiva. Prevara dijeli vaš život na prije i poslije. Kada pređete onu granicu koju ste mislili da nikada nećete prijeći, nema povratka i ništa se više ne može promijeniti.

1.U početku tražite opravdanje jer osjećate sreću, oživljenost i ponovno rođenje. Sigurni ste da ste upoznali svog muškarca, čak i ako ste i dalje u braku s osobom koju volite. Osjećate se zarobljeno u svom braku koji vam sada izgleda pogrešan.

Kada biste samo mogli objasniti cijelom svijetu da niste nevjerna žena, već da ste tek sada otkrili tajnu srećnog života.

2.Volite svog muža, ali svejedno varaš. Nisu svi ljudi koji varaju u nesrećnim brakovima. Možda ste dugo u braku, volite svog muža, sve vam se čini u redu, ali ništa više ne izaziva emocije u vama, i odjednom vas neko novi privuče.

3.Bez razloga se ljutite na svog muža.
Počela sam da se ljutim na svog muža i istresam bijes na njega, iako nikada nisam bila takva. Podsvjesno sam ga krivila što me navodno spriječava da ga ostavim zbog drugog. Krivila sam ga što nije isti kao moj novi, jer da je takav, ne bih mu bila nevjerna.

Ljutila sam se na njega svaki put kad bih ga vidjela, jer sam ga krivila za svoju nevjeru.

4.Bićete sigurni da je sve to stvarno. Ali nije, to su samo vaša očekivanja. Koliko god želite da vam ljubavnik bude sudbina, šanse vam ne idu u prilog.

Od samog početka sjeme vaše veze sije se u tlu obmane, skriveno od svjetlosti i zraka, s vrlo plitkim korijenjem za koje nije vjerojatno da će niknuti u nešto normalno.

5.Ti si sada ta koja vara. Sjećam se da sam jednom davno gledala supruga svoje prijateljice koji ju je varao.

6.Ne lažete samo svog muža, lažete sve oko sebe.Kada varate, lažete sve: kolege na poslu, prijatelje i porodicu kada vas pitaju kuda idete, gdje ste bili ili kako ste proveli veče. Stidite se. Lažete čak i svoju djecu. I lažete sebe. Varate samu sebe tvrdeći da nema ništa loše u onome što radite.

7.Izgubićete prijatelje i porodicu.Bila sam toliko zaokupljena svojim drugim lažnim životom da sam prestala provoditi vrijeme sa svojim prijateljima. Nisam mogla komunicirati s njima a da im ne kažem istinu. Kada sam svojoj prijateljici rekla sve i priznala istinu, bila je iznenađena i osuđivala je moje ponašanje.

8.Izgubićete sebe.Ako ste ikada smatrali da ste dobra osoba, uskoro biste mogli promijeniti mišljenje. Kada se jednog dana probudite iz svojih snova o novoj ljubavi, nećete prepoznati osobu kakva ste postali. Nećete prepoznati ženu koja je izdala one koji je vole.

9.Uvijek će vam nedostajati dom.Kada se budete krili sa svojim ljubavnikom po hotelima ili unajmljenim stanovima, nedostajaće vam osjećaj sigurnosti i mjesto u krevetu pored vašeg supruga. Kada budete sa suprugom, željećete biti sa ljubavnikom.

I dani koji bi trebali biti najsrećniji, više to neće biti. Mučićete sebe zamišljajući život sa ljubavnikom. Osjećaćete se jadno jer se ne možete radovati sa svojim mužem i porodicom, a vaš muž se neće moći radovati jer će znati da je vaše srce pored nekog drugog.

10.Vaš suprug će saznati.To se uvijek sazna. Vaš muž će jednostavno osjetiti da nešto nije u redu. Nećete samo njemu slomiti srce već i sebi.

11.Nećete imati podršku jer ste izdali jedinu osobu koja vam je uvijek bila podrška.Oboje ćete biti povrijeđeni i shvatićete šta znači fraza “Dok nas smrt ne rastavi.” Shvatićete da je stara ti umrla i rastavila te od tvog supruga.

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *