Menu Close

Kakav vas muškarac privlači otkriva mnogo o vama – Analiza karaktera 5 tipova muškaraca…

Profili muškaraca se mogu klasificirati u pet grupa. Svaki tip muškarca posjeduje specifične osobine koje privlače žene na temelju nekih podsvjesnih parametara.

1.Gospodin Narcis. Njegov šarm, talenat, uspjeh i harizma djeluju poput čarolije na vas. Sve njegove primjedbe su besprijekorne, a u samom razgovoru uvijek mora dominirati. Ali kad jednom padnete na njegovu udicu, suočićete se s oštrim protivljenjem njegovim zahtjevima, kritikama i sebičluku.

Šta znači vaša privlačnost prema takvom tipu? I vi ste narcis. Vaše pretjerano laskanje na vašu adresu, vaš perfekcionizam i grubost samo skrivaju komplekse koje sami gajite.

2.Gospodin Nedostižni. On ne dolazi k vama na prvi poziv. Uvijek je neodlučan i ima mnogo spremnih izgovora.

Takvi momci brzo priznaju svoja osjećanja, ali istovremeno uopšte ne traže ozbiljnu vezu. Šta znači vaša privlačnost prema takvom tipu? Ovi momci vas privlače samo ako se smatrate nedostojnim nekoga boljeg. U pravilu, ovaj osjećaj nastaje nakon što vas je izdala vrlo bliska osoba.

Da biste popravili situaciju, vrlo je važno suprotstaviti se osobi koja vas je iznevjerila.

3. Gospodin Popravi me. On sebe smatra inferiornim. Vidite ga kao nebrušeni dijamant. Shvatate da muškarac ispred vas nije idealan, ali definitivno ima potencijal.

4.Gospodin Strah od predanosti. Već je imao kratku vezu. Vjerovatno nikada nije bio oženjen i uopšte se ne želi oženiti. I uvijek ima puno izgovora zašto još uvijek nije upoznao pravu ženu. Svoju priču potkrepljuje uvjerenjem da mu je ostalo još puno vremena.

Šta znači vaša privlačnost prema takvom tipu? Vrlo ste zahtjevni i žudite za muškom pažnjom. U pravilu se ovo ponašanje primjećuje kod žena čija je prethodna veza završila vrlo naglo ili iznenada. Da biste upoznali samouvjerenog muškarca koji je spreman za ozbiljnu vezu, morate biti i samopouzdani.

5. Gospodin Parazit. On parazitira na vašoj spremnosti da mu pomognete. Međutim, takva pomoć često vam nanosi štetu. Upamtite, vi ne dobijate ništa od onoga što on dobija od vas. Šta znači vaša privlačnost prema takvom tipu?

Niste sigurni u sebe. A nesigurnost i slabo samopoštovanje mogu privući zahtjevne i opsesivne muškarce koji će vas koristiti. Vrlo je važno da svoje samopoštovanje na vrijeme dovedete u red prije nego što počnete izlaziti s nekim.

Izvor:pult24,info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *