Menu Close

ASTRO PONEDELJAK: Vodolije danas bi bilo najbolje da ne donosite ishitrene odluke i da ne žurite sa “akcijama”, Blizanci u pozitivnom ste raspoloženju..

Ko će danas uživati u izvanrednom danu sa voljenom osobom, a ko će biti preplavljen poslom, otkrivaju vam zvezde!

OVAN

Danas budite oprezni prilikom investiranja i trošenja novca, jer postoji rizik da potencijalni dobitak postane gubitak. Ako niste spremni na mogućnost gubitka, možda je bolje da se suzdržite. Imate dobar odnos sa voljenom osobom, ali može postojati prikrivena ljubomora.

BIK

Danas su vam prioritet poslovni projekti i načini za sticanje novca. Pokušavate da rešite neka dugovanja što pre. Ipak, naći ćete vremena za slatko flertovanje i šarmiranje suprotnog pola. Vaš odnos sa emotivnim partnerom je odličan.

BLIZANCI

U pozitivnom ste raspoloženju i lako ćete se nositi sa napetim situacijama na poslu. Osećate unutrašnji mir jer shvatate da nema potrebe nervirati se oko sitnica sa kolegama. Možda će vas kontaktirati osoba koja vam se sviđa, ali će se sve zadržati na nivou komunikacije.

RAK

Kako dan bude odmicao, bićete sve više raspoloženi za posao. Verovatno ćete najviše postići u kasnijim satima, a neki od vas neće imati problema da obave deo posla i van radnog vremena. Vaše misli su usmerene ka bivšem emotivnom partneru.

LAV

Danas ste pod pritiskom obaveza i suočavate se sa neočekivanim situacijama koje izlaze na videlo. Nemojte odugovlačiti, jer imate dovoljno energije da završite mnogo toga. Ne ostavljajte ništa za sutra. Takođe, primećujete da lako flertujete i moguće je da će vam više osoba privući pažnju.

DEVICA

Muče vas nesigurnosti u vezi sa važnim planovima. Brinete da li ćete uspeti da ih realizujete na vreme. Organizujte se bolje, jer će se situacija povoljno rešiti za vas. U drugom delu dana, provedite vreme sa prijateljima i pokušajte da šarmirate nekoga.

VAGA

Tokom dana stižu vam neke bitne informacije, možda vezane za finansije ili potvrdu dogovora koju ste dugo očekivali. Dan je povoljan i za komunikaciju sa osobom koja vam je zanimljiva. Svojim postupcima i porukama sigurno ćete je impresionirati.

ŠKORPIJA

Danas će vam jedan dogovor ići u korist, dajući vam nadu da ostvarite svoje želje. Moguće je da ćete finansijski profitirati. Međutim, teško ćete ostvariti svoje potrebe i želje u vezi s emotivnim partnerom. Može se javiti ljubomora i posesivnost.

STRELAC

Bićete obradovani onim što čujete, ali možda još uvek niste potpuno opušteni. Ipak, izgledno je da su informacije koje dobijate tačne. Dan je povoljan za kontakt sa suprotnim polom, lako osvajate. U emotivnim odnosima, situacija je mirna.

JARAC

Možda imate osećaj da ste zanemareni u poslovnom dogovoru ili projektu. Ipak, lakše će vam biti kada se posvetite nekome ko vam je emotivno važan. Možda ćete se vratiti u prošlost u mislima i pokušati ostvariti kontakt s bivšim partnerom.

VODOLIJA

Danas bi bilo najbolje da ne donosite ishitrene odluke i da ne žurite sa akcijama. Rešenje za neke situacije dobićete samo ako zastanete i dobro razmislite. Potrebna je veća organizovanost. Uživate u komunikaciji s jednom osobom, ali niste sigurni u kom pravcu ta veza ide.

RIBE

Ovo je pravi trenutak za komunikaciju svih vrsta. Danas je povoljan za sastanke i poslovne dogovore. Ako se dovoljno angažujete, moguće je da ćete profitirati kroz privatne poslove. Više ste usmereni ka prijateljima nego ka emotivnom partneru, težite savetima u vezi ljubavi.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *