Menu Close

ASTRO UTORAK: Jarčevi već ste u vrlo dobrom raspoloženju, Lavovi pokušajte danas biti umjereni…

Možda vremenske prilike nisu najpovoljnije ovog utorka, ali možda nas “izvuku” one astrološke… Pa, da vidimo…

OVAN

Ono što niste uspjeli završiti jučer, danas je moguće riješiti uz malu pomoć kolega. Također, pružaju se velike mogućnosti za sklapanje važnog dogovora ili ostvarivanje komunikacije s potencijalnim suradnikom. Popodne je povoljno i za susret s osobom koja vam se sviđa.

BIK

Aktivirajte se kako biste iskoristili poslovnu priliku koja vam se nudi. Netko vam pruža šansu da, uz dodatni angažman, ostvarite solidnu materijalnu korist. No, putem posla danas možete ostvariti i zanimljiv kontakt s osobom koja će vam odmah zapeti za oko.

BLIZANCI

Danas vam posao nije previše na pameti, pa ćete vjerojatno pokušati pobjeći s posla čim prije. Sve što možete odgoditi, odgodit ćete. Ako imate poslovno putovanje, bit će vam dobrodošlo da odete i malo se opustite. Odlično je vrijeme i za kontaktiranje osoba koje vam se jako sviđaju.

RAK

Pokušavate pronaći rješenje za jednu poslovnu situaciju, ali moguće je da vas osobni problemi muče. Osjećat ćete se bolje ako se razmrdate, pa iskoristite popodne za šetnju ili izlazak s prijateljima. Nemojte biti sami; budite okruženi ljudima koje volite i koji vole vas.

LAV

Tijekom dana bit ćete opterećeni razgovorom i nekim nerešenim situacijama s važnim suradnicima. Nemojte sve što vam je rečeno shvatiti osobno. Dan nije povoljan za odlazak u kupovinu jer biste mogli potrošiti više nego što ste planirali. Pokušajte danas biti umjereni.

DJEVICA

Danas imate potrebnu stabilnost u dogovorima i možete ostaviti velik utisak na one s kojima surađujete. U kontaktima sa suprotnim spolom niste ni malo “naivni”. Lagano vodite razgovor u smjeru koji vam odgovara i unaprijed se radujte ostvarenju želja.

VAGA

Danas je idealan dan za komunikaciju, razgovore i kontakte s poslovnim partnerima. Možete postići više nego što očekujete. Iskoristite svoje šarmerske sposobnosti u punom kapacitetu. Očekujte mnogo kontakata s osobama suprotnog spola i prilika za osvajanje.

ŠKORPIJA

Vašem znaku poslovni segment je danas više nego dobro postavljen. Odnos s nadređenima sada funkcionira s mnogo više poštovanja nego prethodnih dana. Naglašena je strast kod Škorpiona, uz mogućnost ulaska u neobavezne odnose ili pokretanje samo seksualnih priča.

STRELAC

Danas ste u raspoloženju da nešto promijenite, samo još niste sigurni što. Povremeno ćete biti nervozni, pa bi bilo najbolje da u takvom stanju ne donosite važne poslovne odluke. Nije povoljan trenutak ni za veće troškove. Ostvarujete komunikaciju s više ljudi, uključujući i bivšeg partnera.

JARAC

Već ste u vrlo dobrom raspoloženju i želite brzo obaviti obaveze, te lako uspostavljate kontakte s novim ljudima u vašem okruženju. Ipak, za osobni život nećete imati puno vremena. Partner će biti primoran provesti popodne i večer bez vas.

VODOLIJA

Pokušavate ostvariti dogovor izvan uobičajenih poslovnih tokova. Postoji razumijevanje, ali realizacija trenutno nije moguća. Danas ostvarujete mnogo bolju komunikaciju s emotivnim partnerom nego inače. Moguće je napraviti neke konkretne dogovore.

RIBE

U poslovnom segmentu dolazi do promjena koje vam idu na ruku. Imate izuzetno dobru komunikaciju s kolegama. Dan je povoljan za strastvene susrete s voljenom osobom, ali samo ako imate dovoljno volje i energije za izlazak. Više bi vam odgovarala kućna atmosfera.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *