Menu Close

Muškarci Ribe, Bik, Lav i Devica – Partnerke Su Im Svetinja, Obasipaju Ih Ljubavlju..

Neki horoskopski znakovi su poznati po svojoj brižnoj i zaštitničkoj prirodi. Oni neguju ove osobine i godinama ih usavršavaju, posebno u odnosima prema partnerima. Oni uživaju u stvaranju atmosfere ljubavi i često su veoma vešti u tome.

Ovi ljudi vole da izgrađuju i održavaju poverenje tako što su iskreni, pouzdani i drže se svojih obećanja prema svojim partnerima. Njihove partnerke bi potvrdile da su izuzetni u planiranju iznenađujućih sastanaka ili izleta kako bi održali iskru u vezi.

Od romantičnih večera pod zvezdama do neočekivanih avanturističkih vikend putovanja, oni se trude da ugodno iznenade svoje partnere. Bez obzira na to da li su proslave velike ili male, uvek su tu da slave dostignuća svojih voljenih.

Evo o kojim znakovima Zodijaka govorimo…

Ribe

Muškarci rođeni u znaku Ribe poznati su po svojoj romantičnoj i saosećajnoj prirodi. Od trenutka kada odrastu, sanjaju da pronađu svoju srodnu dušu i daju joj prioritet u životu. Zbog toga često stavljaju sreću i dobrobit svog partnera iznad svega, što rezultira njihovom pažnjom i lojalnošću prema svojim ženama.

Ribe se trude da svojim partnerima učine posebnim. Oni su veoma dobri u biranju promišljenih poklona, čak i ako su jednostavni. Uvek uzimaju u obzir interesovanja i sklonosti svog partnera kada biraju poklone. Za Ribe, vrednost poklona nije u ceni, već u ideji koja stoji iza njega.

Oni cene svoju srodnu dušu iznad svega u životu. Čak i kada dođe do nesuglasica, Ribe su spremne da se izvine i poprave situaciju. Takođe, oni su spremni da oproste kada njihova voljena osoba pogreši.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj nepokolebljivoj odanosti i dubokoj posvećenosti. Često su spremni da ulože dodatne napore kako bi stvorili stabilno i udobno okruženje za svoje partnere, što ih čini izuzetno pažljivima prema svojim ženama.

Planiraju romantične izlaske, šetnje, gledaju omiljene filmove svojih partnera ili se jednostavno maze i razgovaraju. Bikovi veruju da pokazivanje maksimalne pažnje svojim partnerkama pokazuje da cene njihovo društvo.

Svesni su da je ključno otvoreno komunicirati sa svojim partnerkama i naučiti koje konkretne akcije i gestovi čine da se one osećaju voljenima. Stoga, Bikovi prilagođavaju svoje napore prema željama svojih partnerki. Ovi zemljani znaci smatraju svojom privilegijom da svojim partnerkama pruže nepokolebljivu posvećenost sa doslednošću u izražavanju naklonosti i zahvalnosti.

Lav

Lavovi su prirodni lideri i često vole da budu u centru pažnje. Oni mogu da usmere tu energiju da se njihove žene osećaju posebnim i cenjenim, često se trudeći da ih razmaze. Ni jedan važan datum ne ostaje neoznačen u njihovom kalendaru. Lav takođe povremeno iznenadi svoju ženu nečim neočekivanim, bilo da je u pitanju sastanak ili mali poklon.

Lavovi velikodušno obasipaju svoju ljubav toplim zagrljajima, nežnim poljupcima i utešnim milovanjem. Na kraju krajeva, fizički dodir može lepo da prenese ljubav i intimnost.

Ali tu se ne završava; njihova ljubav se preliva u iskrene reči i poruke, u neprestani tok nežnih izraza. Njihova žena može da se raduje slatkim porukama koje ostavljaju po kući da bi ih voljena osoba pronašla kada ih nema.

Devica

Device su orijentisane na detalje i pažljive prema potrebama svog partnera. Za njih su postupci, gestovi i reči ono što odražava njihovu ljubav, zahvalnost i poštovanje prema ženi kao individui. Kao rezultat toga, kada se Device na kraju venčaju, nikada ne propuštaju da obrate pažnju na ono što njihov partner govori.

Oni pokazuju iskreno interesovanje za misli, osećanja i svakodnevna iskustva svoje žene. Kao da imaju poseban radar da pokupe ono što njihove žene žele i trebaju, stvarajući toplu atmosferu ispunjenu poštovanjem i istinskom ljubavlju.

Device će se verovatno fokusirati na manje detalje koji njihove žene čine srećnim i prijatnim, izražavajući svoju naklonost kroz usluge i brigu. U svakoj prilici će je rado iznenaditi doručkom u krevetu, pomoći u kućnim poslovima ili joj doneti šoljicu čaja kada je imala dug dan.

Izvor: Miss7

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *