Menu Close

Žena Maestralno Osujetila Muža zbog Prevara – Osigurala sam da Nijedna Druga Neželi Biti s Njim…

Kako postupiti kada doživite izdaju od ljubavnog partnera? Trebate li se osvetiti ili ipak ne? Evo zanimljive priče žene koja se našla upravo u takvoj situaciji.

Sa svojim bivšim mužem sam bila u braku 6 i pol godina, a prije toga smo se zabavljali tri godine. Bila sam uvjerena da ga poznajem bolje od sebe, ali to je bio još jedan dokaz koji je pokazao da apsolutno nikome ne možete 100% vjerovati, koliko god mislili da ga poznajete.

Bio je jedan od onih ljudi za koje bih se zaklela da je najbolji čovjek na svijetu. Zaklela bih se da je najvjerniji, najdobrodušniji… Nikada mi nije dao povoda da sumnjam. Njegov telefon i računar su mi uvijek bili dostupni, nije ništa skrivao i uvijek mi je dopuštao da ih “provjeravam”.

Rijetko kad sam čačkala po njegovim stvarima jer mi zaista nije davao povoda za ljubomoru. Moji prijatelji su mi uvijek govorili da sam prava srećnica što ga imam. I ja sam vjerovala tako… Sve do jednog dana kada se moj čitav svijet okrenuo naopačke.

Bio je to ponedjeljak, došao je ranije sa posla da se istušira i sredi za jako bitan poslovni sastanak koji je imao taj dan. Ponio je svojuj aktovku koju inače nikad ne donosi kući, već je drži u kancelariji. Dok se tuširao čula sam neobičan zvuk telefona.

Otišla sam da uzmem njegov telefon i odnesem mu, ali sam shvatila da to nije bio taj telefon koji zvoni. Bila sam zbunjena i isprva nisam mogla shvatiti odakle zvuk dolazi. Sve dok nisam prišla njegovoj aktovki i otkrila da ima drugi telefon.

Izvadila sam telefon i vidjela poziv koji dolazi od “Moja mačkica”. Sjećam se da sam se gotovo onesvijestila. Srce mi je lupalo kao ludo, ruke su mi se tresle. Sjela sam na krevet, prekinula poziv, ušla u poruke i molila se u sebi da je sve to neka greška.

Bilo je hiljade ljubavnih poruka, i to ne samo od jedne žene, nego od preko dvadeset njih. Sa svima se povremeno sastajao. Tada sam jednostavno pukla. Shvatila sam da mi se od tog trenutka život drastično mijenja. Nikada nisam osjećala toliku bol kao tada.

Nisam mogla vjerovati da je tako “dobro” društvo moglo nanijeti toliko zla osobi koja ga voli više od sebe. Zašto? Zbog ostvarenja fantazija? Mogla sam i ja da mu ostvarim fantazije ako je to želio razgovarati sa mnom o tome. Ali ne, prema meni je uvijek bio “pristojan” i “dobar”.

Najgore od svega je to što ih je sve dovodio u našu kuću dok sam ja radila druge i treće smjene. Shvatila sam da moram uzvratiti istom mjerom. Ako je on bio tako neosjetljiv prema meni, vratit ću mu istom mjerom. Prvo što sam učinila, kupila sam nekoliko kamera i postavila ih neprimjetno u svaku prostoriju.

Mjesec dana sam se pravila da je sve uredu. Nakon mjesec dana prikupila sam dovoljno sadržaja da ga ponizim za čitav život. Na snimcima je bilo tačno 15 žena sa kojima je bio, od kojih njih 13 je bilo “sretno udato” a ove preostale dvije su bile moje najbolje prijateljice.

Napravila sam internet stranicu čiji naziv je bilo njegovo puno ime i prezime. Objavila sam sve snimke i poslala link stranice mnogim ljudima. Uključujući sve muževe tih žena, njihove roditelje. Neke su imale odraslu djecu, i njima sam poslala. Poslala sam njegovim roditeljima, kolegama, koleginicama, svim našim prijateljima. I svim ljudima koje poznajem.

Tog istog dana ga je dočekala nova brava na stanu zbog koje više nije mogao ući. Sve stvari su mu dostavljene ekspresnom poštom sa trećeg sprata na ulicu. Nije ni pokušao da me nazove. Samo smo se vidjeli na dan razvoda. Sve što sam o njemu saznala dalje jeste da je dao otkaz i preselio se u drugi grad.

Stranicu sam obrisala, ali mislim da od istine neće uspjeti pobjeći jer je moja priča završila na portalima širom svijeta. Biće poznat po tome do kraja života. Nastavila sam dalje sa svojim životom, i sada sam srećnija nego ikada. Njemu želim sreću u potrazi za ženom koja će mu vjerovati i htjeti biti sa njim nakon svega.

Izvor:pulr24.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *