Menu Close

ASTRO UTORAK: Blizanci važno je da od samog početka radnog dana budete aktivni, Ovnovi pred vama je inspirativan dan….

Pogledajte što su zvijezde pripremile za vas ovog utorka!

OVAN

Pred vama je inspirativan dan. Obavljate sve zadatke s lakoćom i ništa vam nije preteško. Samo pazite da ne budete previše nestrpljivi zbog drugih koji ne uspijevaju uhvatiti vaš tempo. U ljubavnim odnosima, očekuju vas ugodni razgovori i lagano flertovanje. Samo da začinite dan.

BIK

Što god da se danas odlučite napraviti, vjerojatno ćete to i ostvariti. Gledate na situacije realno i jasno vidite kako se postaviti u njima. Odličan je trenutak da s voljenom osobom porazgovarate o nečemu što vam već neko vrijeme leži na srcu.

BLIZANCI

Važno je da od samog početka radnog dana budete aktivni. Čak i situacije koje su vam se činile neizvedivima, danas bi mogle biti pokrenute uz vašu inicijativu. Više ste skloni prijateljskim kontaktima nego ljubavnim avanturama danas.

RAK

Imate argumente i sve što je potrebno za uspješnu suradnju s drugima, stoga je važno da budete aktivni. Ne propustite prilike koje vam se pružaju. U ljubavnom životu uživate u velikom razumijevanju od strane voljene osobe. Vratite istom mjerom.

LAV

Poslovni pregovori danas su vam izvanredno postavljeni, stoga se hrabro upustite u akciju. Neke Lavove može čekati informacija o poslovnom putovanju ili dogovaranju važnog sastanka. S osobom koja vam se sviđa, danas možete komunicirati otvorenije i ljupkije.

DEVICA

Vrijeme je da obavite sve one neugodne obaveze koje ste odgađali. Promjene u poslovnom segmentu mogu vam donijeti osvježenje. Danas je više za flert i neobavezne kontakte, no ako imate partnera, komunikacija bi mogla biti izazovna.

VAGA

Veći dio dana bit ćete zabrinuti, iako za to nema razloga. Muči vas sumnja jesu li neke poslovne obaveze ispunjene kako treba ili se brinete da neka vaša greška ne izađe na vidjelo. U emotivnom segmentu osjeća se blaga napetost s voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Posla imate preko glave, obaveze se samo gomilaju, a vi jurite kao muha bez glave, pokušavajući sve stići na vrijeme. Vjerojatno ćete u tome uspjeti, ali na kraju dana bit ćete potpuno iscrpljeni. Teško da ćete danas uspjeti vidjeti emotivnog partnera.

STRELAC

Odličan trenutak u poslovnom području. Sklopili ste dogovor od kojeg mnogo očekujete. Vrijeme će pokazati jesu li ta očekivanja opravdana. Duboko razmišljate – netko vas je emotivno dotaknuo i ta osoba vam sada ne izlazi iz glave.

JARAC

Danas morate brzo reagirati na ponude koje vam dolaze. I sigurno će ih biti. Mogućnost dogovora ili pokretanja važnih suradnji. Dan kada ste praktični i ažurni. Sve funkcionira kako treba, čak i ono vezano uz emocije. Slobodnima stoji sastanak u večernjim satima.

VODOLIJA

Dio stvari koje vas muče uspjet ćete riješiti već u jutarnjim satima. Nemate većih razloga za zabrinutost ili zamišljenost. U emotivnom segmentu intenzivno razmišljate o jednoj osobi. Nadate se ponovnom susretu u skoroj budućnosti.

RIBE

Danas će vam raspoloženje biti promjenjivo i nestabilno. Posebno za večer – potražite društvo prijatelja ili nekoga tko vas suštinski razumije. Lakše ćete proći kroz ovo. Ili se okrenite voljenoj osobi. Ili se posvetite nekim sitnim aktivnostima po kući.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *