Menu Close

DNEVNI HOROSKOP ZA 03. MART 2024.

Ovo je dnevni horoskop za 03. mart 2024. godine

OVAN

Posao:: Ovnovi druge dekade osjećaju potrebu za promjenom posla. Ne trebate slušati tuđe savjete, vjerujte u sebe. Vaša odlučnost je dovoljna.

Ljubav:: Budite optimistični; večera u dobrom društvu može poboljšati vaše raspoloženje.

Zdravlje:: Osjećate se optimistično, što vas čini zdravima.

BIK

Posao:: Budite suzdržani u izražavanju. Izbjegavajte sukob s osobom u znaku Škorpije. Ne očekujte financijske dobitke tokom dana.

Ljubav:: Romantika je prisutna. Vaša posvećenost doprinosi dugotrajnosti vaše veze.

Zdravlje:: Osjećate se opušteno.

BLIZANCI

Posao: Imate napete odnose s ljudima u vašem okruženju. Pokušajte izbjeći sučeljavanja s kolegama kako ne biste narušili suradnju s inozemnim partnerima.

Ljubav: Osjećate puno zadovoljstva. Ovo je jedan od ljepših dana u mjesecu.

Zdravlje: Moguća je upala grla.

RAK

Posao: Danas se osjećate malo lijeni, kao da biste radije bili na odmoru. Opustite se, jer još uvijek nema velikih zadataka pred vama.

Ljubav: Vaš fokus je na domu i obitelji, sve je bolje i ljepše u krugu najmilijih. Harmonija u emotivnim odnosima već je dugo prisutna.

Zdravlje: Mogući su problemi s probavom.

LAV

Posao: Postajete svjesni vlastitih slabosti. Često krivite druge. Nije dobro da se tako ponašate jer gubite povjerenje među kolegama. Razmislite pažljivo o svojem ponašanju.

Ljubav: Osjećate se malo udaljeno od ljubavi danas. Vaša misao je na novcu.

Zdravlje: Mogući su visoki krvni tlak.

DEVICA

Posao: Nervirate se oko sitnica. Fokusirajte se na važnije zadatke umjesto na detalje koji vas iscrpljuju. Novčani prilivi dolaze preko Vodenjaka i Lava.

Ljubav: Putovanje s partnerom je odgođeno, što vas čini tužnim.

Zdravlje: Stvarate nervozu sama sebi.

VAGA

Posao: Dobra komunikacija sa poslovnim partnerima daje vam više samopouzdanja. Možete da namirišete veliki poslovni uspeh.

Ljubav: Na trenutak emocije će biti poljuljane ali srećom partner će Vas umiriti sa velikom pažnjom koju će da usmeri na Vas u kasnim satima.

Zdravlje: Nizak pritisak.

ŠKORPIJA

Posao: Individualnost danas uzima maha. Borite se sa kulama i gradovima i nikog ne zovete u pomoć. Dokle? Pa i Vi ste samo od krvi i mesa.

Ljubav: Preuzeli ste igru. Sada ste vi glavni i to otvoreno pokazujete. Ovakva oholost može da se završi lomom – i to Vašim.

Zdravlje: Bolovi u leđima.

STRELAC

Posao: Puno energije koje želite da podelite sa saradnicima. Imate mnogo podrške na radnom mestu zbog urođenog optimizma.

Ljubav: Partnerski odnosi su danas na zavidnom nivou. Prisutna su davanja. Izuzetna komunikacija na kojoj Vam mnogi zavide.

Zdravlje: Povremeni bolovi u kičmi.

JARAC

Posao: Birate ljude sa kojima želite da radite. Nemojte da budete preterano izbirljivi jer na kraju može se dogoditi da ostanete bez ičije pomoći.

Ljubav: Promenite partnera, to je bar sada najlakše. A šta posle?

Zdravlje: Osećate težinu.

VODOLIJA

Posao: Ponekad stvarate radnu atmosferu koja je naporna za druge. Ono što možda frustrira druge, vama ne izaziva reakciju. Nastavite biti čvrsti.

Ljubav: Volite ljubavne situacije koje su puno iznenađenja. Svaka monotonija i rutina vas uznemiruju.

Zdravlje: Budite oprezni da ne povrijedite zglob.

RIBE

Posao: Veća suma novca je u igri, ali nije još u vašem dometu. Promjena taktike mogla bi vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Ljubav: Brinete se za sve, uključujući i partnera koji je u lošem raspoloženju. Oboje ste se udaljili zbog previše posla.

Zdravlje: Mogući su problemi sa vidom.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *