Menu Close

ASTRO NEDELJA: Ribe potrudite se da dan provedete van kuće i budete aktivni, Blizanci danas će vaše aktivnosti biti najviše usmerene ka emotivnom partneru….

Dok Mesec prolazi kroz znakove, čini se da većini horoskopskih znakova osmehuje sreća – stoga, iskoristite ovaj dan na najbolji mogući način!

OVAN

Danas je sjajan dan za flertovanje, druženje i stvaranje novih poznanstava. Vaš šarm lako osvaja ljude oko vas, pa iskoristite priliku da se sa prijateljima upustite u različite društvene aktivnosti. Sve će se danas lako uklopiti jer vas nosi talas pozitivne energije i zadovoljstva.

BIK

Možda se nećete osećati najbolje ako danas ne uspete ostvariti svoje planove zbog drugih ljudi. Spremni ste da se posvetite voljenima, ali moguće je da oni neće moći da vam izađu u susret i da će u poslednjem trenutku odložiti susret s vama. Okrenite se svojoj porodici.

BLIZANCI

Danas će vaše aktivnosti biti najviše usmerene ka emotivnom partneru. Ipak, naći ćete vremena i za svoje prijatelje jer s nekima od njih jedva čekate da se vidite i dobro ispričate. Bilo bi dobro da uskladite vreme i za društvo i za voljenu osobu.

RAK

Ovo je odličan trenutak da napravite planove za narednu nedelju i da se posvetite obavezama oko kuće koje ste možda malo zapostavili. Ipak, ne provodite ceo dan kod kuće – odgovorite na poziv prijatelja i organizujte malo vremena i za njih.

LAV

Danas je važno da završite sitnije obaveze koje ste obećali članovima porodice. Trudićete se da to obavite brzo kako biste se mogli posvetiti onome što vam je važno, bilo da su to prijatelji ili voljena osoba. Dan je ispunjen pozitivnom energijom, pa ga iskoristite maksimalno i uživajte.

DEVICA

Tranzitni Mesec danas je u vašem polju doma i porodice, pa ćete se najbolje osećati ako se posvetite vremenu sa ukućanima. Kontakt s porodicom, posebno s mlađima i decom, donosi vam pozitivno raspoloženje i opuštenost.

VAGA

Danas je dan obasjan pozitivnom energijom, vi se osećate odlično i spremni ste za akciju i nove poduhvate. Ne oklevajte da obavite stvari koje inače odlažete ili oko kojih se dvoumite. Sada je pravo vreme da pošaljete poruku nekome koga dugo niste čuli.

ŠKORPIJA

Nemojte dozvoliti da vas obaveze preplave i da završite ceo dan radeći. Postavite sebi rok do podneva za obavljanje najvažnijih zadataka, a ostatak dana posvetite sebi i svojim željama. Sjajan je trenutak da provedete divno popodne sa prijateljima ili voljenom osobom.

STRELAC

Tranzitni Mesec je u vašem znaku, donoseći vam veliku energiju i sjajno raspoloženje. Uspešno ćete uskladiti sve svoje obaveze i napraviti dobar plan aktivnosti. Verovatno ćete deo dana provesti sa voljenom osobom, a imaćete vremena i za prijatelje i društvo.

JARAC

Možda će biti potrebno malo više napora, ali ćete ostvariti svoje ciljeve. Želite da se sastanete sa ljudima koje dugo niste videli, pa ćete se potruditi da organizujete svoje vreme i prilagodite raspored. Očekuju vas lepi trenuci sa porodicom i prijateljima.

VODOLIJA

Danas ćete se pre svega fokusirati na porodicu ili partnera. Moguće je da ćete organizovati manje okupljanje kod kuće ili ćete zajedno prošetati. Odličan trenutak za poboljšanje komunikacije sa bliskim osobama.

RIBE

Potrudite se da dan provedete van kuće i budete aktivni. Važno je da budete u pokretu i napunite se pozitivnom energijom. Pronađite vreme za susret sa voljenom osobom i otvoreno razgovarajte o svim temama koje vas tište.

Izvor:Prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *