Menu Close

Od 10. marta, emotivni preporod, 3 znaka konačno bi mogla da upoznaju srodnu dušu…

Od 10. marta, mladi mesec u znaku Riba donosi kreativnu energiju koja će podržati pokretanje novih projekata.

Bilo da planirate da napravite spisak knjiga za čitanje, stvorite novu sliku ili se upustite u neki drugi hobi, sada je idealno vreme da oslobodite svoju kreativnost.

A za ova tri horoskopska znaka, postoji mogućnost da pronađu pravu ljubav:

Rak

Sigurno ste čuli izreku: “Morate voleti sebe pre nego što možete voleti druge.” Iako ova izreka nije uvek primenljiva, horoskopski znak Rak će je ponovo otkriti ovog proleća, tj. otkriće nekoliko stvari u sebi koje ranije nije video.

Trebaće vam nekoliko dana da se pomirite sa ovim novim saznanjem, ali kada to uradite, počećete da posmatrate svet iz drugačije perspektive. Kada zatim pogledate oko sebe, sa novim uvidima, novim samopouzdanjem i ljubavlju prema sebi, tada ćete i druge ljude posmatrati na drugačiji način.

Tada bi mogla da se pojavi osoba kojoj se možete potpuno otvoriti, neko ko vidi svaki aspekt vaše ličnosti i pronalazi ljubav u njima.

Škorpija

Trenutno, Škorpija veruje da nije spremna za pravu ljubav. Možda ste nedavno prošli kroz težak raskid ili se nalazite u fazi života u kojoj ne možete da zamislite romantičnu vezu.

Ali, sada bi neko mogao ući u vaš život i promeniti ga zauvek. Zaista vas očekuje nešto vrlo posebno. Čak i ako kasnije ne osetite da je romantična ljubav za vas, prijateljstvo sa tom osobom doneće vam mnogo platonske ljubavi. Zagrljaj bliskog prijatelja u pravom trenutku može izlečiti ranjeno srce.

Ribe

Ribe su pod posebnim uticajem svog godišnjeg doba. Sada, gledajući u oči te jedne osobe, možete imati utisak kao da vam tlo izmiče pod nogama.

Romantičnih sanjarenja ima sve više, a oko 11. marta više nećete znati možete li se suzdržati. Potrebna je akcija: sada ili nikad. Ne treba da se plašite svojih emocija i da stavljate sve na sto.

To je jedini način na koji druga osoba može zaista stvoriti sliku situacije i možda se usudite jasno izraziti svoje osećaje.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *