Menu Close

Savjeti za očuvanje poštovanja i interesa muškarca: Greška koju gotovo svaka žena čini…

Živjeli ste svoj život, izlazili s prijateljima, posvetili se karijeri i radili sve što volite, a onda se jednog dana neočekivano pojavio on.
Među toliko žena, on je odabrao baš vas. Uspjeli ste privući njegovu pažnju i probuditi neka osjećanja u njemu. Važno je shvatiti da nije
odmah u prvoj sekundi osjetio privlačnost prema vama; promatrao vas je, slušao vaš glas, primjećivao vaš osmijeh i način na koji se izražavate.

Kažu da muškarcu treba najmanje 10 sekundi da shvati sviđa li mu se neka žena ili ne. Nakon toga, donosi odluku o prvom sastanku, a zatim o drugom, sve dok se na kraju ne odluči započeti vezu s vama. Postajete mu zanimljivi, tajanstveni, i približavate se jedno drugome.

Sa svakim sastankom postajete sve privlačniji, ali u ovom trenutku polako se približavate fatalnoj grešci koju mnoge žene čine. Dok veza napreduje, vaš život počinje da se pretvara u neprestano čekanje, prihvatanje, i iščekivanje poziva, poruka i novih sastanaka.

Tada počinjete zapostavljati ono što je najvažnije – svoje hobije i interese koji su bili dio vaše ličnosti i činili vas onim što jeste. Zanemarujete ono što vas je činilo sretnom i zanimljivom osobom.

Kao rezultat toga jednog dana čujete da više niste zanimljivi, da vas ništa ne raduje, da ste dosadni i da u vama nema više onog žara koji je postojao prije. Ugasili ste svoju strast u želji da raspirujete strast druge osobe. Pretvarate se u osobu koja čeka i raduje se rijetkim susretima i komplimentima, ali koja ne zna raskinuti odnose, boriti se za sebe i ozbiljno razgovarati.

Kada se žena odrekne svojih omiljenih aktivnosti to je za nju početak kraja. Žena nikada ne bi trebala svoj raspored da prilagođava muškarcu i ne treba da odgađa svoje planove koje je već unaprijed zakazala kako bi ugodila muškarcu i našla vremena za njega.

Nemojte zapostavljati stvari koje volite da radite samo zato što je on našao malo vremena u svom gustom rasporedu i odlučio da vas pozove van. Budite u stanju braniti svoje interese i braniti lične granice. Muškarac mora shvatiti da ste i vi živo biće koje ima svoje potrebe. Ne gasite svoju strast i ne prestvarajte se u osobu koja neće imati čemu da se raduje.

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *