Menu Close

ASTRO SUBOTA: Blizanci niste očekivali da će poslovne obaveze oduzeti dio dana, Lavovi velika očekivanja od emotivnih susreta…

Ko će prvi dan vikenda provesti uživajući sa dragom osobom, a kome će vreme da “ukradu” obaveze na poslu?

OVAN

Iako danas niste baš raspoloženi za poslovne obaveze, ipak ćete se potruditi da sve obavite na vrijeme. Imate važnije planove koji uključuju članove porodice ili prijatelje. Ipak, možda će biti malo vremena i za vašu voljenu osobu…

BIK

Potrebne informacije vjerovatno ćete dobiti tokom dana. To će uticati na vaše planove. Dio popodneva ćete provesti sa partnerom ili u društvu prijatelja. Takođe, moguća su nova zanimljiva poznanstva.

BLIZANCI

Niste očekivali da će poslovne obaveze oduzeti dio dana, ali morate ih završiti prije nego što se posvetite slobodnom vremenu. Imate dobru komunikaciju sa voljenom osobom, iako ćete neka pitanja ostaviti za kasnije.

RAK

Primijetili ste sitne greške i sada se trudite da ih ispravite. Nemojte previše raditi, treba vam vremena za sebe. Imate sjajne trenutke sa voljenom osobom ili simpatijom.

LAV

Iako ste željeli da se danas posvetite odmoru i opuštanju sa voljenima, morat ćete izdvojiti vrijeme za obaveze. Ono što nije hitno, ostavite za sljedeću sedmicu. Velika očekivanja od emotivnih susreta.

DEVICA

Neke poslovne situacije ćete morati završiti u posljednjem trenutku. Možda ćete biti malo nezadovoljni, ali će se to brzo promijeniti jer je drugi dio dana povoljan za vas. Odličan je trenutak za susret sa prijateljima.

VAGA

Shvatate da ne možete ostaviti posao nedovršenim, ali nemate dovoljno povjerenja u kolege da im prepustite obaveze. Srećom, ovo neće oduzeti toliko vremena koliko ste mislili. Uživate u flertu s jednom zanimljivom osobom.

ŠKORPIJA

Danas imate izuzetno dobru energiju. Sumnje su nestale i sada jasno vidite situacije pred sobom, bilo da su vezane za posao ili ljubav. Neočekivani susret s osobom uljepšat će vam dan.

STRELAC

Možda ćete osjetiti blagu nervozu, posebno ako je netko razočarao vaša očekivanja. To može poremetiti vaše planove. U odnosu s voljenom osobom, potrebno je više kompromisa.

JARAC

Dobra komunikacija s poslovnim partnerima i saradnicima. Odličan je dan za ostvarenje planova i razradu važnih poslovnih pitanja. Emotivni segment može biti neizvjestan, pa ste možda malo sumnjičavi.

VODOLIJA

Prepodnevni sati su idealni za završetak odgođenih obaveza. Imate dovoljno energije. U emotivnom segmentu osjećate jaku potrebu za bližim kontaktom s osobom koja vam se sviđa, ali nepredviđene okolnosti mogu ometati situaciju.

RIBE

Danas ste skloni preuzimanju tuđih obaveza zbog svoje dobrote, ali budite oprezni jer bi kolege mogle iskoristiti vašu spremnost na ustupke. Podržavate osobu koju volite u njenim planovima i stavljate sebe na drugo mjesto, nastojeći ispuniti sve njene želje.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *