Menu Close

RETROGRADNI MERKUR U OVNU STIŽE 2. APRILA I DONOSI KOLAPS: NAJVISE ĆE POGODITI 4 ZNAKA…

Možemo osetiti pojačanu frustraciju ili nestrpljenje zbog teške komunikacije ili kašnjenja u ostvarivanju ciljeva.

Merkur, planeta komunikacije i logičkog razmišljanja, započinje svoj retrogradni hod u znaku Ovna 2. aprila, imajući snažan uticaj na sve znakove Zodijaka. Retrogradni Merkur u Ovnu može značajno uticati na našu komunikaciju, razmišljanje i svakodnevne aktivnosti.

Merkur simbolizuje našu sposobnost da razmišljamo, komuniciramo, učimo i planiramo. Kada retrogradno putuje kroz Ovna, može stvoriti dinamičnu i izazovnu atmosferu.

Ovan je vatreni znak poznat po svojoj energiji, impulsivnosti i avanturističkom duhu. Kombinacija retrogradne energije Merkura i Ovna može dovesti do iznenadnih promena u načinu razmišljanja i komunikacije.

Moguće su impulsivne odluke, nepromišljeni potezi i nedostatak strpljenja. Tokom ovog perioda, možemo primetiti da stvari ne idu po planu. Komunikacija može biti mutna ili podložna nesporazumima, pa je važno da budemo pažljivi prilikom izražavanja svojih misli i jasno komuniciramo s drugima.

Retrogradni Merkur u Ovnu takođe može podstaći dublju introspekciju i samorefleksiju. Ovaj period može biti povoljan za preispitivanje naših ciljeva, želja i načina komunikacije s svetom oko nas. Možda ćemo otkriti nove perspektive ili ideje koje nas motivišu na akciju nakon što se Merkur vrati u direktno kretanje.

Važno je zapamtiti da retrogradni Merkur nije nužno loš, to je vreme za usporavanje i prilika za rast i transformaciju.

Koristeći ovaj period kao vreme za samorefleksiju i planiranje, možemo iskoristiti njegov potencijal za lični razvoj i napredak.

Retrogradni Merkur će najteže pogoditi Ovnove, Jarčeve, Rakove i Vage, piše Naj Žena.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *