Menu Close

ASTRO SUBOTA: Ribe danas možete srediti odnos s voljenom osobom razgovorom, Bikovi energija današnjeg dana savršeno vam odgovara…

Prvi dan vikenda donosi mir i radost nekima, dok drugima donosi nervozu i promjene planova!

OVAN

Danas ne samo što ćete lako završiti sve svoje redovne i zaostale obaveze, već ćete biti i odlično raspoloženi, šireći pozitivnu atmosferu. Ako nemate poslovnih obaveza, svoje dobro raspoloženje prenijet ćete na prijatelje i emotivnog partnera.

BIK

Energija današnjeg dana savršeno vam odgovara, pokrećući vas i čineći vas posvećenim. Bićete smireni u svim situacijama i lako ćete pronaći rješenja. Osjećat ćete veliki emotivni podsticaj i potpunu usklađenost sa voljenom osobom. Provest ćete mirne i ispunjene trenutke zajedno.

BLIZANCI

Moguće je da će se vaši planovi u posljednjem trenutku promijeniti. Mogu se javiti napetosti u kolegijalnom okruženju. Također, moguće je osjećati zabrinutost zbog kašnjenja nekih priliva. Ostatak dana iskoristite za druženje s prijateljima i otvorenje prema mogućnosti novih zanimljivih poznanstava.

RAK

Sposobno ćete pristupiti zahtjevnim saradnicima, jer ste strpljivi i spremni na prilagodbe. Razgovor s nadređenima može biti inspirativan. Osjećat ćete veliku privlačnost prema osobi s kojom poslovno surađujete. Očekujte jači kontakt i zanimljivu komunikaciju.

LAV

Energija današnjeg dana možda vam ne odgovara, jer vas može učiniti teškim i nespremnim za dogovore, što može rezultirati napetim situacijama u kolegijalnom okruženju. U odnosu s voljenom osobom pokušajte biti fleksibilniji i otvoreniji za različite stavove. Razmotrite mogućnost da je možda druga strana ipak u pravu.

DEVICA

Praktični ste, racionalni i lako postižete dogovore i kompromise s drugima. Postoji mogućnost priliva novca, ali vjerojatnije kroz dodatne nego redovne poslove. Također, moguće je otpočeti izuzetno strastveni odnos s osobom koja vas neodoljivo privlači.

VAGA

Danas može biti teži nego obično da se uskladite s okolinom. Par napornih dana ostavilo je trag na vama, pa bi bilo najbolje da dan provedete odmarajući se. Ako je moguće, uzmite slobodan dan i uživajte u porodičnoj atmosferi i blizini dragih osoba.

ŠKORPIJA

Moguće je da ste očekivali promjene u poslovnom segmentu, ali dešavanja danas mogu vas iznenaditi brzinom i intenzitetom. Vaš kontakt s osobom koja vam se sviđa postaje sve intenzivniji, teško prikrivate strasti i privlačnost.

STRELAC

Imate dovoljno motivacije da se posvetite nekim izazovnijim zadacima koje ste odlagali. Također, danas je povoljan za opuštanje i uživanje, a postoji i mogućnost novih poznanstava. Očekujte buran, ali zanimljiv dan.

JARAC

Danas možete napraviti organizaciju posla prema vašim preferencijama. Trudit ćete se da brzo završite svoje obaveze kako biste se opustili kod kuće. Ostatak dana provest ćete s porodicom i bliskim ljudima, a večernji sati mogu biti ugodni i relaksirajući.

VODOLIJA

Iako okolnosti možda nisu idealne, spremni ste napraviti promjene u poslovnom okruženju. Iako se osjećate ispunjeno u odnosu s voljenom osobom, vaše sumnje i ljubomora mogu poremetiti tu harmoniju.

RIBE

Najbolje ćete iskoristiti dan ako otputujete negdje, bilo poslovno bilo privatno. Ako ništa drugo, provedite dan u šetnji s prijateljima. Bitno je da ste u pokretu. Također, danas možete srediti odnos s voljenom osobom razgovorom, što je ključ za mir u vezi.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *