Menu Close

ASTRO NEDELJA: Vage danas će vam biti potrebni čelični živci za porodično okruženje, Blizanci aktivnosti poput šetnje mogu vam pomoći da se rasteretite i smirite….

Poslednji dan u nedelji obično je rezervisan za mir, ali danas to neće biti slučaj. Previše dešavanja, impulsivnosti i nervoze preplaviće mnoge horoskopske znake…

OVAN

Danas ste skloni nervozi. Važno je da se kontrolirate i pokušate izbeći izlive impulsivnosti kako ne biste povredili voljene osob. Čuvajte harmoniju u odnosima s partnerom jer bi impulsivni postupci mogli dovesti do kasnijeg kajanja.

BIK

Razmišljate o tome da li je sada pravo vreme za neugodne razgovore ili su osobe s kojima ih morate voditi teške za komunikaciju. Možda bi bilo bolje odložiti važne razgovore jer ni vi ni sagovornici niste spremni za kompromise.

BLIZANCI

Teško vam je da zadržite jezik za zubima i možete primetiti da sve što kažete izaziva konflikte. Pokušajte da izbegnete besmislene rasprave i sukobe. Aktivnosti poput šetnje mogu vam pomoći da se rasteretite i smirite.

RAK

Ako ste očekivali miran dan sa partnerom, verovatno će se situacija razviti suprotno od očekivanog. Moguće su tenzije i sitni sukobi. Važno je da ostanete smireni i izbegnete eskalaciju konflikta.

LAV

Imate poteškoće u usklađivanju sa najbližima, a planovi se mogu promeniti, što dodatno doprinosi tenziji. Potrudite se da smanjite rasprave i konflikte i fokusirate se na smireniju komunikaciju, posebno tokom večeri.

DEVICA

Moguće je da će neko iz vašeg kruga prijatelja zatražiti vašu pomoć ili podršku danas. Važno je da se ne mešate previše i ne namećete svoje mišljenje. Za vas je povoljan dan za emotivne kontakte i mirne trenutke s voljenom osobom.

VAGA

Danas će vam biti potrebni čelični živci za porodično okruženje. Ništa neće ići po vašem planu, što može izazvati tenziju umesto opuštanja. Važno je da shvatite da niko nije kriv, već je trenutno nerazumevanje prisutno.

ŠKORPIJA

Prva polovina dana može proteći u skladu s vašim očekivanjima, ali druga polovina donosi tenziju i nervozu, posebno sa osobama koje volite. Moguće su situacije koje vas iznerviraju, iako ste početak dana doživeli pozitivno.

STRELAC

Danas može doći do nerazumevanja sa partnerom, iako su vaše namere bile dobre. Važno je da objasnite situaciju i izbegnete raspravu ili durenje koje može nastati zbog pogrešnog tumačenja.

JARAC

Osećate priliv energije i skloni ste akciji umesto odmoru. Međutim, trebalo bi da odvojite vreme i za porodicu, iako to može izazvati kratkotrajnu tenziju s obzirom na vaše želje za aktivnostima.

VODOLIJA

Moguće je da se osećate nervozno, a možda čak ni sami ne znate razlog. Tenzija i premor mogu biti uzroci, što može dovesti do napetih odnosa sa okolinom.

RIBE

Iako želite miran dan u krugu bliskih ljudi, možda ćete morati da ispunite društvene obaveze koje vam ne prijaju. Važno je da pronađete balans između obaveza i potrebe za mirom i tišinom.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *