Menu Close

ASTRO SUBOTA: Lavovi iako biste voleli da provedete dan u opuštenoj atmosferi, posao će vam stvarati pritisak, Vodolije postoji mogućnost da potrošite više novca nego što ste planirali….

Zvijezde otkrivaju ko će prvog aprila mirno provesti sa partnerom ili porodicom, a ko je danas raspoložen za avanture.

OVAN

Danas će vam teško ići usklađivanje poslovnih obaveza sa privatnim životom. Ako se trudite da se fokusirate na oba područja, verovatno ćete samo izazvati konfuziju. Više ćete uživati ako provedete miran dan kod kuće sa voljenom osobom.

BIK

Sigurno je da ste u prethodnim danima propustili neke poslovne obaveze, zaboravili ih ili napravili grešku. Sada ćete morati da ispravite to pod pritiskom da što pre obavite posao. Blaga nervoza može se pojaviti u odnosu sa voljenom osobom, zato pazite kako izražavate svoje stavove.

BLIZANCI

Poslovni segment može biti mesto nesporazuma, sukoba i uloženog truda sa slabim rezultatima. Međutim, emotivni segment će biti mnogo bolji jer će između vas i partnera biti naglašena strast i intenzivnost.

RAK

Kao da biste danas želeli biti na pet mesta odjednom. Dan će biti ispunjen događajima do te mere da će vam se činiti da želite pobeći od svega. Ne dozvolite da vas ovaj tempo izbaci iz takta i dovede do napetih trenutaka sa partnerom.

LAV

Iako biste voleli da provedete dan u opuštenoj atmosferi, posao će vam stvarati pritisak. Bićete prisiljeni da žurite, i ceo dan će biti pod određenim stresom. Ipak, naći ćete vremena za svog emotivnog partnera ili društvene aktivnosti, iako ćete biti prilično umorni.

DEVICA

Možda niste sigurni koliko ste postigli ono što ste želeli jer niste dobili povratne informacije od ljudi sa kojima ste bili u kontaktu. Možda previše očekujete od svog posla… Takođe, informacije koje dobijate o simpatiji možda nisu tačne. Budite oprezni.

VAGA

Osjećate da je vrijeme da pokrenete neke stvari, ali nemojte biti iznenađeni ako ne uspijete danas ostvariti svoje ciljeve. Mogući su loši odnosi s nadređenima i autoritetima. Emotivno ste vrlo osjetljivi i uživat ćete u svakom trenutku provedenom s voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Shvatate da nemate dovoljno vremena da biste danas postigli sve što ste se obavezali. Imate mnogo toga na čekanju i pokušat ćete obaviti što je u vašoj moći, ali ostalo će morati pričekati povoljniji trenutak. Moguća su neslaganja s voljenom osobom.

STRELAC

Osjećate da ste dali sve od sebe u poslovnom dogovoru ili suradnji, ali niste zadovoljni što još uvijek nemate potvrdu od druge strane. Nemojte se nervirati – dan je povoljan za emotivna zbivanja i osjećaje.

JARAC

Unatoč vašem trudu da imate korektan odnos s kolegama, malo je vjerojatno da će biti prave komunikacije i dogovora. Budite spremni popustiti i priznati da je voljenoj osobi možda u pravu. Ne morate uvijek insistirati na svojem.

VODOLIJA

Postoji mogućnost da potrošite više novca nego što ste planirali. Raspoloženi ste za trošenje, ali dobro razmislite prije nego što sve potrošite. Netko s kim ste nedavno imali kontakt ponovno se javlja.

RIBE

Čini se da vi i vaše kolege govorite različitim jezicima. Dolazi do nerazumijevanja, mogućih zabuna i konfuzije. I u emotivnom segmentu, nemojte donositi brze zaključke – vrlo je moguće da se niste dobro razumjeli s voljenom osobom.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *