Menu Close

9 PITANJA KOJA VAM OTKRIVAJU DA LI STE SPREMNI ZA BRAK: Ključno pitanje koje može odrediti sudbinu vaše veze…

Odgovorite na ova pitanja i saznajte da li ste vi i vaš partner spremni da svoju vezu podignete na viši nivo i stupite u brak. Ovaj test se može uraditi pojedinačno ili zajedno kao par, prema preporuci sajta Click pentru femei.

Dakle, da li ste spremni da kažete ‘da’? Odgovorite potvrdno na sledeća pitanja, koja je osmislila psiholog Lisa Kaplin, i saznajte odgovor. Ako ste na bilo koje pitanje odgovorili sa „ne“, potrebno je da poboljšate taj aspekt svog života kao par.

Test koji procenjuje vašu spremnost za brak

  1. Da li je vaša veza prošla fazu “leptirića u stomaku”? Iako je ovaj period lep, treba biti svestan da ne traje večno, i oba partnera moraju biti spremna na to.
  2. Da li imate više od 25 godina? Naučne studije sugerišu da mozak nije u potpunosti razvijen do 25. godine, pa bi mladi ljudi trebali pažljivo razmotriti odluke koje donose u tom periodu.
  3. Da li otvoreno razgovarate o svojim problemima? Otkrivanje problema u vezi je ključno za njihovo rešavanje i održavanje zdrave veze.
  4. Da li ste spremni da prihvatite svog partnera kakav jeste? Nada da ćete promeniti partnera u budućnosti može dovesti do razočaranja. Prihvatanje partnera je ključno za uspeh veze.
  5. Da li ste razgovarali o mogućnosti da imate decu? Takođe, važno je razgovarati o ulozi religije u vašem životu, jer ovi problemi mogu uticati na stabilnost veze.
  6. Da li znate kako ćete podeliti finansije i odgovornosti? Iskren razgovor o ovim pitanjima je važan za buduću harmoniju u braku.
  7. Možete li da zamislite sebe sa svojim partnerom u starosti? Važno je uživati u društvu svog partnera kako bi veza opstala na duže staze.
  8. Da li ste vodili iskren razgovor o intimnosti i vernosti? Ako ne, važno je da to uradite pre stupanja u brak.
  9. Šta najviše cenite u životu? Partnerstvo treba da podržava ostvarenje ciljeva i snova oba partnera.

Izvor:Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *