Menu Close

ASTRO NEDELJA: Vodolije interakcija s drugim ljudima donosi vam zadovoljstvo i raspoloženje, Bikovi danas će vaš fokus biti na vašim voljenima i odnosima s njima…

Škorpije, očekujte dan pun intenzivnih i promenljivih emocija!

OVAN

Danas ćete osetiti želju za promenama, posebno u vašim emotivnim i porodičnim odnosima. Trudićete se da poboljšate situaciju i ispravite eventualne greške prema ljudima koje volite. Očekuje vas odlično raspoloženje, entuzijazam i duhovitost.

BIK

Danas će vaš fokus biti na vašim voljenima i odnosima s njima. Bićete spremni da im posvetite više vremena, čak i ako to znači da odložite obaveze. Pažnja koju dobijate od emotivnog partnera prijatno će vas iznenaditi. Moguć je i zajednički izlazak ili šetnja.

BLIZANCI

Nema potrebe da danas razmišljate o nedovršenim obavezama ili kućnim poslovima. Umesto toga, okrenite se svojim prijateljima koji vas nestrpljivo očekuju. Iskoristite priliku da se družite i provedete vreme van kuće. Očekuje vas odlična zabava.

RAK

Želite da danas uživate i iskoristite svaki trenutak. Odlučili ste da zaboravite na ozbiljne teme i probleme, te se fokusirate na dobro društvo i vesela lica oko sebe. Bićete srećni samo ako ste okruženi pozitivnom energijom.

LAV

Moguće je da danas osetite želju da ostanete kod kuće, ali to bi bilo idealno samo ako pozovete neke drage osobe da vam se pridruže. Potrudite se da ne budete sami, jer vam je potrebna podrška i društvo.

DEVICA

Možda ćete shvatiti da su vaši planovi za danas bili preambiciozni i da nećete moći sve da postignete. Pokušajte da se fokusirate na najvažnije zadatke i ne brinite previše ako ne uspete da ostvarite sve što ste planirali.

VAGA

Ako se upuštate u izlazak ili ručak, nemojte previše opterećivati se novcem u novčaniku. Važno je da se opustite i uživate, jer novac nikada neće biti presudan za vaše zadovoljstvo. Gledajte na život s vedrije strane.

ŠKORPIJA

Danas ćete osećati vrlo intenzivna, ali promenljiva osećanja. Iako biste voleli da budete na nekoliko mesta odjednom, shvatate da je to teško izvodljivo. Ipak, pokušajte, možda vam i uspe…

STRELAC

Nema potrebe da budete obeshrabreni ili da se povlačite u sebe. Umesto toga, provedite vreme s prijateljima koji će ulepšati vaš dan. Važno je da budete okruženi ljudima koji vas podržavaju i cene.

JARAC

Iskoristite priliku da se vidite s osobama koje niste dugo videli i obnovite komunikaciju s njima. Kontakti s osobama suprotnog pola mogu biti inspirativni. Očekujte dobro raspoloženje.

VODOLIJA

Moguće su pozivnice za izlazak ili želja da provedete vreme van kuće. Interakcija s drugim ljudima donosi vam zadovoljstvo i raspoloženje. Otvoreni ste za nova prijateljstva i možda upoznate nekoga ko će privući vašu pažnju.

RIBE

Energija ovog dana vam odgovara i inspiriše vas na kontakte s drugima. Pun(a) ste planova i ideja kako provesti slobodno vreme. Najbolje ćete se osećati ako izađete s prijateljima ili odete u šetnju. Očekujte dobre kontakte s osobama suprotnog pola.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *