Menu Close

ASTRO PONEDELJAK: Jarčevi dajete prednost voljenoj osobi u odnosu na prijatelje ili porodicu,Blizanci očekujete pozitivan odgovor na pitanje koje vam je važno…

Škorpije će ovog ponedeljka osetiti potrebu za izlaskom iz senke i preduzimanjem akcije!

OVAN

Neko je otvoren da čuje vaše ideje i sugestije. Sada je pravi trenutak da budete proaktivni u komunikaciji i uspostavite kontakte sa osobama koje su vam važne, te potražite podršku. U emotivnim odnosima, naglašen je hedonizam – dan je idealan za uživanje i ispunjenost.

BIK

Potrebno vam je više tolerancije. Imate osećaj da se svi oko vas trude da vas iznerviraju i izbace iz takta. Očekujte neočekivane promene u planovima koje vam možda neće odmah prijati. Moguće je da ćete biti nezadovoljni odnosom voljene osobe prema vama.

BLIZANCI

Očekujete pozitivan odgovor na pitanje koje vam je važno. Ukoliko ne dobijete željene informacije, aktiviraćete se i pritisnuti sagovornike. Još uvek niste spremni da se potpuno otvorite prema osobi koja vam se sviđa, ali šaljete joj signale.

RAK

U poslovnom segmentu bićete spremni da se prilagodite, čak i ako neke okolnosti ne idu u vašu korist. Ipak, u kontaktu sa prijateljima ili emotivnim partnerom možete biti isključivi, uz promenljivo raspoloženje. Nemojte se inatiti bez razloga.

LAV

Nije vam prijatno što nadređeni delimično podržava vaše planove ili inicijative. Trenutno ne možete očekivati punu podršku. Postoji mogućnost za zanimljiv kontakt preko posla sa osobom sa kojom ćete odmah ostvariti dobru komunikaciju.

DEVICA

Vaši planovi su ambiciozni, ali pitanje je da li ćete ih u potpunosti ostvariti tokom ovog dana. Očekujte dobru komunikaciju sa poslovnim saradnicima, pa možete računati na njihovu pomoć i podršku. Takođe, možete biti zainteresovani za osobu koja je u vašem profesionalnom okruženju.

VAGA

Postoji realna mogućnost da poboljšate svoje finansijsko stanje, stoga nemojte biti iznenađeni ako se pojavi interes za poslovni dogovor. Osećate određenu neispunjenost u emotivnim odnosima, stoga ćete trebati više pažnje od voljene osobe.

ŠKORPIJA

Ovaj dan donosi potrebu za izražavanjem i akcijom. Iako će vaše raspoloženje biti promenljivo, imate dovoljno snage i energije da ostvarite ono što želite. Možda će vam neki od kolega pružiti podršku. Potrebna vam je veća doza ljubavi nego obično, ali pripazite na preteranu posesivnost prema voljenoj osobi.

STRELAC

Očekuju vas odlični kontakti i dogovori, a ako budete pratili svoju intuiciju, nećete pogrešiti. Jedina stvar koja vas može sputavati je neka forma straha ili nesigurnosti, stoga ne dozvolite da vam to ometa šanse koje imate. Možda ćete imati osećaj da nešto nije u redu u partnerskim odnosima.

JARAC

Imate potrebu da ubedite druge u svoje namere i ciljeve, ali pokušajte biti taktičniji. Što više naglašavate nešto, to druga strana može biti manje sklona saradnji. Dajete prednost voljenoj osobi u odnosu na prijatelje ili porodicu, ali pripazite da ne uvredite druge.

VODOLIJA

Danas je odličan dan za dogovore i kontakte. Međutim, izbegavajte statičnost jer bi odlaganje obaveza moglo doneti probleme. Osećate potrebu da provodite više vremena nasamo sa voljenom osobom.

RIBE

Možda ste se preopteretili planovima koji nisu u skladu sa vašim mogućnostima, zbog čega ćete se verovatno osećati zaglavljenim. Važno je ostvariti iskrenu komunikaciju sa voljenom osobom, iako postoji mogućnost nesporazuma.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *