Menu Close

“EKSPANZIJA” USPJEHA U ZNAKU BIKA: STIŽE SUDBONOSNA KONJUNKCIJA JUPITERA I URANA 20. APRILA!

Jupiter i Uran spajaju se u retkoj i sudbonosnoj konjunkciji 20. aprila 2024. godine u znaku Bika. Iako je ovaj dan vrhunac konjunkcije, energija je prisutna već neko vrijeme.

Planeta ekspanzije susreće se s planetom inovacija. Jupiter je planeta obilja, uspjeha i sreće. On nam pomaže da vidimo širu sliku i radujemo se budućnosti. S druge strane, Uran je planet promjena i buđenja, potiče nas da razmišljamo izvan ustaljenih okvira.

Susret Jupitera i Urana u Biku 2024. godine također nam daje naznake o onome što dolazi. Bik vlada novcem, poljoprivredom i okolinom, pa se očekuju inovacije u tim područjima.

Šta znači konjunkcija Jupitera i Urana za nas? Na intimnijoj razini, ova konjunkcija potiče nas da promijenimo naše stavove o uspjehu i bogatstvu. Tradicionalno smo povezivali uspjeh s karijerom, ali ta percepcija se mijenja.

Zašto bismo svoj uspjeh ograničavali samo na karijeru? Uran nas potiče da se oslobodimo društvenih normi i da slijedimo svoj autentični poziv. Jupiter širi svoj magični utjecaj, a u ovoj konjunkciji postoji velika šansa da se osjećamo sretno radeći nešto što inače ne bismo voljeli.

Uran želi da se oslobodimo društvenih normi i da ne radimo stvari samo zato što to rade svi drugi. On nas podstiče da razmišljamo svojom glavom i potrebu da sledimo svoj istinski autentični poziv.

Kao srećna planeta, Jupiter definitivno može da širi svoj magični uticaj, a ako se okupimo u ovoj konjunkciji, postoji velika šansa da ćemo se osećati srećno radeći nešto što inače ne volimo da radimo.

Izvor:Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *