Menu Close

ASTRO SUBOTA: Device može doći do blagog neraspoloženja s partnerom, Rakovi voljena osoba vas može pritiskati svojom posesivnošću, ljubomorom ili ..

Prvi dan vikenda donosi obilje uzbuđenja i izazova…

OVAN

Nervozu danas teško ćete moći izbjeći. Ako se ne odrazi na poslovnom planu, onda će se odraziti emotivno ili u porodičnom segmentu. Možete pokušati kontrolirati svoje reakcije prema osobama s kojima dolazite u kontakt.

BIK

Neki vas problemi zaista muče, ali ne želite se žaliti. Ipak, nećete uspjeti sakriti od svih što vam se događa, jer će vaše reakcije povremeno pokazati nervozu i napetost. Izbjegavajte stvaranje tenzija u odnosima s važnim osobama.

BLIZANCI

Moguće je da ćete biti nepažljivi ili brzopleti, što može rezultirati greškom ili materijalnim gubitkom. Također, moguće su tenzije i nesuglasice u odnosima s osobama s kojima surađujete. Budite strpljiviji u raspravama sa voljenom osobom.

RAK

Danas ćete se morati posvetiti obavezama ili problemima koje ste dosad uporno odgađali. Vjerojatno će vam dan biti poslovno naporan. Voljena osoba vas može pritiskati svojom posesivnošću, ljubomorom ili pokušajima dominacije.

LAV

Moguće je da će vas ometati ono što se događa oko vas, što konstantno oduzima vašu pažnju i sprječava vas da se potpuno posvetite obavezama. Pokušajte se koncentrirati. U odnosima sa voljenom osobom nastojte pokazati više razumijevanja.

DEVICA

Danas će mnogo toga biti izvan vaše kontrole, iako ćete se truditi da se što bolje snađete. Ipak, vjerojatno ćete naići na otežavajuće okolnosti i iznenadne preokrete, zbog kojih ćete morati promijeniti svoje planove. Može doći do blagog neraspoloženja s partnerom.

VAGA

Niti odnos sa suradnicima niti odnos sa šefovima danas neće biti laki. Više je nego izvjesno da ćete pokušavati se uklopiti, ali teško je da ćete u tome uspjeti. Moguće su prepirke s voljenom osobom. Pitanja vjernosti i povjerenja mogu izaći na dnevni red.

ŠKORPIJA

Biće dobro ako danas budete uspjevali održati kontrolu nad sobom, ali sigurno je da ćete sve ostale nervirati do krajnjih granica. Kao da danas svima pokušavate kontrirati. Ipak, u odnosu s voljenom osobom postajete mnogo mekši i spremniji za kompromise.

STRELAC

Nekoliko situacija jako vam odvlači pažnju. Moguće je i da ste zabrinuti zbog kašnjenja financijskih priljeva. U odnosu s voljenom osobom više ćete se usredotočiti na fizičku strast nego na emocionalnu povezanost. Neki od vas mogu imati naglašene neobavezne kontakte.

JARAC

Ponašanje nekog od suradnika izbacuje vas iz takta, ali trudite se zadržati kontrolu. I u okviru obitelji danas možete imati određene distrakcije – moguće je da vas netko od članova obitelji pritiska ili vam unosi nervozu. Napeti odnosi s voljenom osobom.

VODOLIJA

Potrebno je ostvariti važan dogovor ili sastanak, a niste sigurni u sebe. Moguće je da budete nervozniji nego inače. Ipak, nemojte propustiti priliku koja vam se ukazuje. Nervoza i napetost u emotivnim odnosima danas su više nego prisutne.

RIBE

Jedva čekate završiti s obavezama ili projektom u koje ste uključeni, jer ste već pri kraju snage. Obratite više pažnje na dokumentaciju ili neke sitne detalje. Emotivni partner može promijeniti planove u posljednji trenutak. Nešto teže ćete se uklopiti.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *