Menu Close

Odaberi sebe umesto da se boriš za muškarca koji se ne plaši da te izgubi!

Odmah sam osjetila posebnu povezanost s njim. Iako sam imala dosta loših iskustava s momcima, s ovim sam se osjećala drugačije. Osjećala sam kao da sam pronašla svoj “dom”.

S njim sam se napokon osjećala “živom”, a i on je isto osjećao. Način na koji me gledao i pažnja koju mi je posvećivao – sve je bilo divno. Ali vremenom se počeo mijenjati. Što sam više pokazivala ljubav, on je manje cijenio.

Najgori dio svega je što sam sve to osjećala, vidjela kako me odguruje. Osjećam da se on ne boji da će me izgubiti, jer vjeruje da ću ga uvijek prihvatiti nazad. Ali drage žene, morate prestati da se borite za muškarce koji samo govore da vas vole, ali to ne potvrđuju djelima.

Nemojte dopustiti da se samo vi borite i nervirate zbog vaše veze. U vezi u kojoj samo jedna strana pokušava spasiti odnos nema sretnog kraja. Nema svjetla na kraju tunela. Sami sebi uskraćujete priliku za sretnu budućnost, boreći se za nekoga tko se ne boji izgubiti vas. Stavite sebe na prvo mjesto i pokažite mu da imate hrabrosti da ga napustite. Odaberite sebe, a ne njega! Neće biti lako, ali to je jedina opcija. Budite s nekim tko se boji izgubiti vas, tko svoju ljubav dokazuje djelima.

Izvor: svezazenu.net

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *