Menu Close

MLAD MESEC U BIKU OD 8. MAJA: 4 znaka Zodijaka doživjet će preokret i neočekivanu ljubav…

Kako predviđa horoskop, stiže mjesec ljubavi. Ako ste dugo sanjali o zaljubljivanju, onda je svibanj najbolji mjesec u godini za neočekivane susrete, jer će se 8. svibnja mladi Mjesec dogoditi u konjunkciji s Venerom, Suncem i Mjesecom, što može otvoriti novi ljubavni ciklus za sve. Učinak mladog Mjeseca obično traje dva tjedna, do punog Mjeseca, pa ako planirate nova putovanja, susrete, rekreaciju ili zabave s prijateljima, tamo vas može čekati iznenađenje. Pročitajte što vas sve čeka u najljepšem mjesecu ovog proljeća.

Bik

Mladi Mjesec se pojavljuje u vašem znaku, na osi odnosa, što znači da ćete biti izrazito šarmantni i privlačni, privlačeći ljude koji će vam prilaziti, pozivati vas na sastanke, pokretati komunikaciju ili jednostavno nuditi prijateljstvo. Vaša popularnost će samo rasti, potaknuta Venerom u vašem znaku, inspirirajući vas da izgledate bolje i stvarate pravu magnetnu privlačnost oko sebe. Posebno je važno upoznavanje od 8. do 21. svibnja.

Škorpija

U vašoj vezi događa se nešto sasvim novo jer se mladi Mjesec dešava u vašem partnerskom i bračnom sektoru. Neočekivano može se pojaviti nova osoba u vašem životu. U početku može biti povezana s poslom ili putovanjima, možda će vam pomoći u rješavanju problema s nekretninama. Od 18. do 21. svibnja može se razbuktati strast koju niste ni očekivali.

Jarac

Mladi Mjesec se događa u vašem sektoru ljubavi i sreće, tako da nova romansa može ući u vaš život! Poznanstvo može proizaći iz vašeg hobija, sporta ili nekog novog interesa. Za mnoge Jarčeve koji prolaze kroz težak period, mladi Mjesec može označiti početak preokreta u njihovom odnosu sa samim sobom. Upravo ta energija može vas privući u partnerstvo koje će vam okrenuti život naglavačke.

Ovan

Mladi Mjesec se pojavljuje u vašem sektoru novca i samopoštovanja, ali Venera, vladar vaših partnera, sudjeluje u samom događaju. To znači da bi vam netko mogao priznati svoje osjećaje ili vam dati lijep poklon, posebno od 17. do 21. svibnja. Budite pažljivi prema novim poznanstvima, posebno ako vam se čini da morate preuzeti inicijativu. Najvjerojatnije je to zato što će vam univerzum poslati zaista jedinstvenu osobu – nemojte je propustiti.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *