Menu Close

ASTRO PONEDELJAK: Ovnovi tokom današnjeg dana možete primetiti povećanu impulsivnost u svom ponašanju, Device dobili ste potrebne informacije, ali možda nisu u skladu s vašim očekivanjima…

Horoskop otkriva kako će započeti vaša treća nedelja januara!

OVAN

Tokom današnjeg dana, možete primetiti povećanu impulsivnost u svom ponašanju, stoga biste trebali izbegavati brze reakcije u važnim poslovnim i emotivnim situacijama. Porodične i poslovne obaveze mogu predstavljati izazov u usklađivanju. Računajte na moguće nerazumevanje od strane najbližih osoba.

BIK

Moguće je da vas opterećuju finansijske poteškoće ili pregovori s ključnim saradnicima. Važno je da ne izlazite s brzim izjavama kako ne biste ugrozili svoje šanse za uspeh. Pristupajte pažljivo komunikaciji s voljenom osobom, jer neoprezne reči mogu nenamerno izazvati uvredu ili povredu.

BLIZANCI

Današnji dan donosi oscilacije u raspoloženju i osećaj da neki događaji izmiču iz vaše kontrole, s osećajem da ih nećete uspešno završiti. Možda bi bilo bolje povući se i dati sebi vreme za razmišljanje. Razmišljate intenzivno o nečemu, ali oklevate da preduzmete prvi korak.

RAK

Kolega može predstaviti plan koji vredi razmotriti. Budite oprezni i ne ulazite brzo u bilo šta, ali razmotrite ovu opciju. Kako dan bude odmicao, raste potreba za bliskim kontaktom s voljenom osobom. Očekujte intenzivne emocionalne veze.

LAV

Baš kad ste mislili da ste završili posao bez većih problema, stižu informacije o odlaganju ili prolongiranju. Probleme može izazvati i papirologija. U razgovoru s voljenom osobom, izbegavajte brzoplete izjave i pažljivo razmislite pre nego što nešto kažete.

DEVICA

Dobili ste potrebne informacije, ali možda nisu u skladu s vašim očekivanjima. Razočaranje je moguće. Obaveze voljene osobe mogu ometati vaše zajedničko popodne, što će uticati na vaše raspoloženje.

VAGA

Neki pokušavaju da vas ubede, ali ne želite ih saslušati. Vaši stavovi su čvrsti, ne dopuštate drugima da ih lako menjaju. Ipak, unutar sebe razmišljate o tome da li ste na pravom putu. Postoji nesigurnost u vezi s odnosom sa voljenom osobom, sumnjate u neke od njenih izjava.

ŠKORPIJA

Celokupan dan prolazite kroz žurbu i gužvu, ali na kraju dana niste zadovoljni postignutim. Suviše prepreka se pojavljuje, usporavajući vas. Osećate jaku želju da se približite nekome, ali se uzdržavate i lomite u sebi.

STRELAC

Ispred vas je more obaveza koje treba završiti, ali vaše raspoloženje je daleko od dobrog. Pored toga, potrebno je da započnete razgovor sa saradnikom, a ni sami ne znate šta mu predložiti. Komunikacija s voljenom osobom nije dobra, možda je bolje ostati tiho.

JARAC

Imate osećaj da nećete uspeti izaći iz velike količine obaveza. Iako se trudite, pitanje je da li ćete uspeti sve završiti. Komunikacija sa saradnicima nije dobra. Teško se posvećujete emotivnom partneru, niste raspoloženi.

VODOLIJA

Impulsivnost u ponašanju vam danas ne ide na ruku. Lošim potezima možete narušiti mišljenje nadređenih o vama. Nervoza vas potresa, i to utiče na odnos s voljenom osobom. Iako biste želeli reći neke oštre reči, trudite se da se suzdržite. Pokušajte se malo povući i osamiti.

RIBE

Ako ste se oslonili na nečija obećanja, vrlo brzo ćete shvatiti da ste izigrani. Umesto da besnite i započnete svađu, jednostavno zapamtite i odgovorite istom merom kada se pruži prilika. Ovo nije povoljno za komunikaciju s voljenom osobom. Obe strane mogu izgovoriti teške reči, pa budite pažljivi.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *