Menu Close

ASTRO SREDA: Ribe neočekivano će vam se otvoriti poslovna prilika i morate biti spremni reagirati, Blizanci pred vama je dan s velikim brojem obaveza i kratkim rokovima za završetak…

Zvijezde otkrivaju što sredinom radnog tjedna donosi svakom znaku Zodijaka.

OVAN

Danas nećete moći ostvariti ništa od onoga što ste planirali. Situacije će se neočekivano pojavljivati, a jedino što možete učiniti jest rješavati stvari u hodu. Voljena osoba vas može iznervirati svojim postupcima.

BIK

Žurite završiti poslovni dogovor, ali čini se da ćete ipak morati pričekati realizaciju. Nadate se važnim vijestima, ali informacije nikako ne dolaze do vas. Ako se malo opustite u odnosu sa voljenom osobom, možete doživjeti lijepe i strastvene trenutke.

BLIZANCI

Pred vama je dan s velikim brojem obaveza i kratkim rokovima za završetak. Kako ćete “ispeglati” sve što je pred vama, to samo vi znate. Prijatelja ili osobu koja vam se sviđa možda ste povrijedili izjavama – pokušajte ispraviti situaciju.

RAK

Neprijatna komunikacija s poslovnim suradnikom. Možda ste zabrinuti kako će se to odraziti na vaš odnos, ali vjerujem da nemate velikih razloga za to. Sve će se brže rasplesti nego što mislite. Nešto bolja komunikacija s emotivnim partnerom.

LAV

Nesigurni ste koliko su neki ljudi na vašoj strani. Možda se doista netko dogovara iza vaših leđa, ali moguće je i da malo preuveličavate stvari. Dajte vremena vremenu da se situacija razjasni. Intenzivno razmišljanje o osobi koja je zauzeta.

DEVICA

Informacije dolaze sa svih strana i više niste sigurni što je točno, a što nije. Možete se izgubiti u poslovnim obavezama, pa bi bilo dobro napraviti plan rada. Voljena osoba vas umara istim pričama.

VAGA

Nadali ste se dobivanju posla ili projekta, ali trenutačni tijek situacije možda neće biti onakav kakvim ste očekivali. Nemojte žuriti s zaključcima, još uvijek postoji šansa za vas. Osjećate se emocionalno, nježno i romantično, ali isto tako raspoloženi za strast.

ŠKORPIJA

Možda će biti nekih zanimljivih dogovora, ali vjerojatno ne onih koje ste očekivali. Zarada može biti manja u odnosu na uloženo vrijeme. Savršeno vrijeme za razgovor s voljenom osobom. Možda je pravi trenutak da vratite svoj odnos u mirnije vode…

STRELAC

Iako ste izbjegli naporne situacije s suradnicima, još uvijek osjećate nezadovoljstvo trenutačnim događanjima. Niste spremni popustiti pod pritiscima drugih. Važno je sjesti s voljenom osobom i otvoreno razgovarati o problemima.

JARAC

Unatoč stresnim i užurbanim trenucima, uspjet ćete ostvariti ono što ste planirali. Ovaj period može označiti početak važne poslovne suradnje. Odnosi u obitelji i braku mogu biti malo napeti, ali stvari se lako mogu srediti.

VODOLIJA

Situacije s kolegama ili suradnicima još uvijek vam uzrokuju stres i teško se kontrolirate. Iako biste rado rekli sve što mislite, niste sigurni je li sada pravo vrijeme za to. Dobro je što znate povući ručnu kočnicu. Primijenite to i u svojim emotivnim odnosima.

RIBE

Neočekivano će vam se otvoriti poslovna prilika i morate biti spremni reagirati. Iako bi vam taj posao oduzeo dosta vremena, financijski bi dobitak bio značajan. Potrebno vam je više opuštanja i odmora. Ako vam se pridruži voljena osoba – sjajno!

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *