Menu Close

ASTRO ČETVRTAK: Jarčevi možda osećate strah da ste zakasnili s dogovorima i obavezama, Vodolije ovaj dan generalno donosi dobro raspoloženje, ali istovremeno može probuditi vašu hirovitu prirodu..

Nailazi kraj radne nedelje, a mnogi s nestrpljenjem očekuju vikend i vreme za opuštanje! Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan!

OVAN

Danas je važno posvetiti se odnosima u poslovnom segmentu. Usklađivanje s saradnicima može dovesti do rešenja koje će zadovoljiti obe strane. Očekuje vas emotivno strastven dan.

BIK

Nadali ste se uspehu u pregovorima i sada shvatate da ćete postići i više nego što ste očekivali. Uživate u poštovanju i poverenju saradnika. Dan je odličan za provođenje vremena s voljenom osobom.

BLIZANCI

Važno je uložiti dodatan trud u situacije koje želite pokrenuti, jer to može biti nagrađeno. Aktiviranje prema osobi koja vam se dopada može doneti pozitivne rezultate. Komunikacija danas može teći glatko.

RAK

Svojim postupcima možda nenamerno izazivate reakcije. Razmislite o tome šta ste učinili da do toga dođe umesto odmah svaljivanja krivice. Dan je povoljan za tajnu komunikaciju s osobom koja vas privlači.

LAV

Moguće je da ćete se danas teže nositi s obavezama, ali saradnici će imati razumevanja i pružiti vam podršku. Voljena osoba će se angažovati oko vas, pa iskoristite priliku i uživajte.

DEVICA

Danas ćete se uspešno posvetiti obavezama na opušteniji način. Dobar je trenutak i za emotivni susret s voljenom osobom.

VAGA

Danas je potrebno više angažovanja oko dogovora, iako biste radije izbegli posao i ostavili obaveze za drugi dan. Bez unaprednog kuknjave, možete lako završiti sve zadatke. Vaše raspoloženje je odlično, pa podelite tu pozitivnu energiju sa partnerom i bliskim osobama.

ŠKORPIJA

Poslovne stvari danas teku uobičajenim tokom. Možda vas malo muči jedan razgovor ili problemi s dokumentacijom, ali sve je rešivo. Osećate potrebu za opuštanjem i odmorom, pa je moguće da ćete se najbolje osećati kod kuće. U odnosu sa voljenom osobom može biti blagog nesklada.

STRELAC

Posvetili ste se rešavanju zadataka i arhiviranju dokumenata. Niste u pravom raspoloženju za socijalne kontakte, pa vam prija da se povučete i posvetite poslu. Shvatate da će neka pitanja morati doći na red u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC

Možda osećate strah da ste zakasnili s dogovorima i obavezama, ali to je samo vaša nesigurnost, a ne realno stanje. Potrudite se koliko možete, i neki od zadataka možete završiti do kraja dana. Osoba koja vas zanima očekuje više aktivnosti s vaše strane, ali trenutno niste spremni na to.

VODOLIJA

Ovaj dan generalno donosi dobro raspoloženje, ali istovremeno može probuditi vašu hirovitu prirodu. Svesni ste da impulsivnost može dovesti do grešaka, pa se potrudite da danas izbegnete takve situacije, kako u poslovnom tako i u emotivnom segmentu.

RIBE

Iako možda nije pravi trenutak za njihovu realizaciju, tih planova ćete se pozabaviti već naredne sedmice. Fokusirajte se sada na to da ih detaljno razradite. Nečije prisustvo u vašim mislima je prijatno – donosi malo promene u vaš usamljenički način života.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *