Menu Close

ASTRO PETAK: Ribe sada je odličan trenutak za planiranje poteza i organizaciju obaveza, Ovnovi spremni ste da promenite neke svoje čvrste stavove radi voljene osobe….

Petak je konačno stigao, označavajući kraj radne nedelje! Hajde da proverimo kakav nas dan očekuje!

OVAN

Danas je idealan dan za planiranje koraka koje planirate preduzeti u poslovnom sektoru. Osećaćete se lako i oslobođeno, kao da ste većinu problema ostavili iza sebe. Spremni ste da promenite neke svoje čvrste stavove radi voljene osobe.

BIK

Danas se otvaraju mogućnosti za konkretnije napredovanje u poslovnim odnosima, ali i za pokretanje važnih planova. Angažovani ste i prilagodljivi, što će vam olakšati uspostavljanje zadovoljavajućeg odnosa s voljenom osobom ili nekim ko vam se sviđa.

BLIZANCI

Mogućnosti za povećanje prihoda stoje vam na raspolaganju, ali će biti potrebno uložiti trud i rad u taj posao. Trenutno uživate veliku podršku kako od prijatelja, tako i od emotivnog partnera. Njihova podrška pružiće vam dovoljno snage i motivacije za sve što treba da preduzmete.

RAK

Sada je pravi trenutak da razmislite o promenama u vašem pristupu poslovnim saradnicima. Možete dobiti značajne uvide koji će vam pomoći u daljem razvoju. Promenljivo raspoloženje možete popraviti družeći se s prijateljima.

LAV

Danas će vas mnogo toga naterati da razmišljate o svojim postupcima, greškama i o tome kako poboljšati situaciju u poslovnom sektoru. Prijatelj vam može pomoći da razrešite dileme. Neki Lavovi razmišljaju o pokretanju tajnog emotivnog odnosa.

DEVICA

Ovo je dan kada će vam sve ići glatko. Posvećeni ste svojim obavezama, dogovori su konkreti i lako ostvarivi. Takođe ste dobro raspoloženi kad je reč o emotivnom segmentu. S partnerom možete napraviti planove koji su dugo bili “na čekanju”.

VAGA

Općenito, imate dobro raspoloženje, lako komunicirate s bitnim osobama, a sve ide glatko. Sada je vrijeme da se više angažujete u emocionalnim odnosima ili da krenete prema osobi koja vam se sviđa.

ŠKORPIJA

Danas će vas najviše zanimati pitanja vezana uz financije. Mogli biste primiti vijesti o značajnom prilivu novca ili pokrenuti snažnu suradnju ili dogovor. Možda biste radije bili sami kako biste mirno razmislili o svojim emocionalnim iskustvima.

STRELAC

Imate snažne pozicije da pokrenete pitanja koja vas zanimaju, ali morate savladati unutarnju nesigurnost i dileme. Ne možete zauvijek razmišljati o tome je li pravi trenutak ili ne. Ohrabrite se da krenete u realizaciju, bilo da je riječ o poslovnom ili emocionalnom segmentu.

JARAC

Ovaj dan vam donosi dobre predispozicije da završite obaveze brže i lakše nego što ste planirali. Danas se neki ljudi mogu izdvojiti kao pouzdani suradnici i osobe na koje se možete osloniti. Sa voljenom osobom izađite u omiljeni restoran i opustite se.

VODOLIJA

Danas vam je lako biti angažirani jer je vaše raspoloženje bolje nego inače. Osjećate se vedro i spremno uhvatiti se u koštac s bilo kojim zadatkom. Svojom duhovitošću možete zaraziti ljude s kojima dolazite u kontakt – širite dobro raspoloženje oko sebe!

RIBE

Sada je odličan trenutak za planiranje poteza i organizaciju obaveza. Brinete se hoćete li imati dovoljno vremena za sve, ali što se više opterećujete, manje ćete postići. Postajete opušteniji u komunikaciji s jednom osobom i shvaćate da vam se polako uvlači pod kožu.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *