Menu Close

ASTRO PONEDELJAK: Jarčevi jutarnja nervoza prati vas, iako primjećujete da je sve u redu u poslovnom aspektu, Device Danas će vam sve ići od ruke…

Horoskopski znaci će doživjeti početak nove radne nedelje na različite načine, prema astrološkim prognozama!

OVAN

Postoji značajna mogućnost da izmirite odnose koji su nedavno bili narušeni. Vaša inicijativa je ključna, ali pritom pazite da ne vršite prevelik pritisak na sagovornika – dopustite da stvari idu prirodno, što će vam donijeti najbolje rezultate. Ovo pravilo vrijedi i za poslovni i emotivni aspekt.

BIK

Iako se možda osjećate malo iscrpljeno, nemojte prepustiti ništa što vam je bitno slučaju, bilo da su to poslovni ili emotivni odnosi. Rješenja su sada dostupna, iako biste možda na početku mogli imati dojam da vam situacija nije naklonjena.

BLIZANCI

Danas ste u izvrsnom raspoloženju – komunikativni, duhoviti, vedri i spremni na suradnju. Ostvarit ćete mnoge uspješne dogovore, unatoč povremenom osjećaju „stotinu na sat“ kako biste ispunili sve svoje obaveze. Izvrstan dan za susrete i razgovore s voljenom osobom.

RAK

Vaše raspoloženje može biti pomalo mutno, pa ćete vjerojatno funkcionirati u promjenjivom ritmu. Ne dopustite da vas unutarnje nesigurnosti spriječe da budete aktivni u poslovnom području, jer imate izvrsne šanse za postizanje konkretnog i važnog dogovora.

LAV

Ovo je izvrsno vrijeme za pokretanje i realizaciju svega o čemu ste intenzivno razmišljali u prethodnim danima. Sreća je na vašoj strani, a vaša osobna energija će biti snažna, što vam omogućuje postizanje više nego što ste očekivali. Također, osjećate se emotivnije nego inače.

DEVICA

Danas će vam sve ići od ruke, dešava se baš onako kako ste planirali i zamislili, što vas može zbuniti. Budite marljivi i aktivni jer ćete postići mnogo! Emotivno, dan je otvoreniji za avanturu i strast.

VAGA

Iako primjećujete da se stvari kreću, osjećate se pomalo obeshrabreno. Sve vam izgleda suviše sporo i izazovno, s mnoštvom prepreka pred sobom. Nemojte gubiti nadu, jer ipak napredujete. Vaša voljena osoba pozitivno utječe na vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA

Imate ogroman broj obaveza koje trebate obaviti, ali vaše raspoloženje je promjenjivo. Ponekad radite u punom tempu, a ponekad se osjećate nesposobnim pomaknuti se s mjesta. Jaka emocionalna stanja i unutarnja nesigurnost vam stvaraju izazove – samo polako…

STRELAC

U poslovnom području, dan je standardan. To može uključivati uspone i padove, trenutke nervoze, ali i harmonično surađivanje s kolegama – sve u svemu, tako vam je kako vam je. Zato se danas posvetite emocijama, strasti, ljubavi – čak i započnite burnu i strastvenu avanturu!

JARAC

Jutarnja nervoza prati vas, iako primjećujete da je sve u redu u poslovnom aspektu. Ipak, možda ćete naići na manje probleme, ali čini se da je uzrok tih problema u vama. Pokušajte ne reagirati impulsivno prema ljudima s kojima radite. Emotivno ste izvrsni.

VODOLIJA

Ako dobijete vijesti o neočekivanim troškovima, nemojte gubiti razum. Budite sigurni da će vam stići i informacije o neočekivanim priljevima, pa će se sve nekako samo posložiti. Emotivno je ovo fantastičan dan – prilika za nova poznanstva i izvrsne odnose s voljenom osobom.

RIBE

Poslovne brige su vam u fokusu, pa povremeno nećete znati kuda ćete prije. Osim toga, vjerojatno ćete morati obaviti i neke osobne ili obiteljske obveze. S obzirom na to da danas sve ide kaotično, budite spremni na neka iznenađenja i u emotivnom području.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *