Lifestyle

ASTRO UTORAK: Bikovi nekoliko situacija može vas lako izbaciti iz takta, Škorpije gledate suviše mračno na neka dešavanja…

Ko će danas provesti u raspravi s partnerom, ko jedva čeka da završi poslovne sastanke, a kome predstoji romantično veče, otkriće vam astrologija!

OVAN

Danas ste skliskiji i nemirniji nego obično. Preporučljivo je da pazite kako izražavate svoje misli kako ne biste nepotrebno smanjili šanse za uspeh. Iako osećate pritisak od nadređenih, izbegavajte upuštanje u rasprave s njima. Potrebna vam je podrška od emotivnog partnera.

BIK

Nekoliko situacija može vas lako izbaciti iz takta, ali nećete dopustiti da to bude vidljivo. Bez obzira na distrakcije, ostaćete dosledni svojim planovima. Ako ste voljni za malo flerta, slobodno se prepustite – ali vodite računa da to ne primeti vaš emotivni partner.

BLIZANCI

Niste samo neraspoloženi za posao, već niste ni spremni da se angažujete. Odlagaćete sve obaveze i fokusiraćete se na to kako iskoristiti popodnevne sate. Imate svoje planove, bilo da se tiču prijatelja ili emotivnog partnera…

RAK

Šefovi pokušavaju nametnuti obaveze, ali vi se izvlačite. Danas ćete raditi samo ono što vam je lično važno ili odgovara. Nema nameru da trošite energiju na nebitne stvari. Odlični odnosi s partnerom, sklad i razumevanje, obeležiće dan.

LAV

Kao da vas je neko uključio u struju od samog jutra – dolazite na posao s puno entuzijazma i veći deo dana ćete ga provesti u tom ritmu. Sve stižete, sve vam ide, ništa nije previše teško, posebno jer se pripremate za važan poslovni sastanak. Imaćete i priliku za flert, pokazivanje inicijative prema suprotnom polu.

DEVICA

Poslovni partner vas može podsetiti da ste zaboravili obavezu koju ste obećali završiti. Potrudite se da pronađete adekvatno opravdanje za svoju nepažnju i zaboravnost. Ostvarujete intenzivnu komunikaciju s jednom osobom preko posla, primećujući zainteresovanost s obe strane.

VAGA

Očekujete mnogo od razgovora na poslu i sigurni ste da će kontakt s ovom osobom pomoći u ostvarivanju vaših planova. Iako danas izostaje priznanje od strane šefova, zadovoljni ste kako se odvijaju situacije između vas i voljene osobe.

ŠKORPIJA

Gledate suviše mračno na neka dešavanja – ništa nije toliko loše kao što se vama čini, pa nemate razloga za trenutnu nervozu koju “isipate” na sve s kojima dođete u kontakt. Bitan razgovor sa voljenom osobom vas očekuje. Veče će vam doneti bolje raspoloženje.

STRELAC

Danas vam dosta toga ide od ruke. Poslovni segment funkcioniše stabilno, a moguće je da ćete ostvariti i dodatnu zaradu. Razmišljate o jednoj osobi i nadate se skorom susretu sa njom. Iskoristite dan maksimalno, jer možete promeniti dosta toga na bolje.

JARAC

Dosta neočekivano možete započeti napetu situaciju s poslovnim partnerom ili kolegom. Potrudite se da ne pokvarite bitne poslovne relacije. Ima iznenađenja i u polju finansija – jedan priliv može ulepšati dan. U emotivnom segmentu postoji blaga nestabilnost i nesigurnost.

VODOLIJA

Dan je interesantan i podsticajan, pa biste trebali biti aktivni prema svemu što vam je važno. Na emotivnom planu otvaraju se jake prilike, poput mogućnosti novog poznanstva ili sređivanja situacije s voljenom osobom.

RIBE

Odličan dan za sve u vezi s poslovnim segmentom, ali budite oprezni i izbegnite ishitrene odluke. Razmislite dobro o svemu što vam se ponudi, da biste izbegli eventualna kasnija kajanja. Možda je bolje da se aktivirate oko već započetih poslova umesto oko noviteta.

Izvor: Prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button