Menu Close

ASTRO SREDA: Vodolije bit ćete zadovoljni svojim rezultatima i onim što ste ostvarili, Blizanci u velikim ste razmišljanjima oko dogovora i poslovnih sastanaka koje ste imali….

Ove srede, Jarčevi će dobiti privlačnu poslovnu ponudu, dok zvezde otkrivaju kako će izgledati dan ostalim pripadnicima horoskopa.

OVAN

Postat će vam jasno da neke obaveze ne možete završiti, koliko god se trudili. Najvjerojatnije vas oni s kojima radite usporavaju i prave vam distrakcije, slučajno ili namjerno. Ne razmišljajte i ne nervirajte se, okrenite se prema ljepšim stvarima – prema voljenoj osobi.

BIK

Možda ste nesigurni u prvim satima radnog dana, već poslije toga ulazite u pozitivnu fazu, kada ćete dosta lako završavati sve što imate od obaveza. Sada možete ispraviti i greške koje ste u prethodnom periodu napravili, i to na lakši način. Emotivno – osjećate se odlično.

BLIZANCI

U velikim ste razmišljanjima oko dogovora i poslovnih sastanaka koje ste imali. Pokušavate naći najbolji način da riješite situacije koje su ispred vas. Također, dosta ćete razmišljati o osobi koju ste upoznali preko poslovnih okolnosti – pravite strategiju na dalje.

RAK

Možda ste malo rasejani i konfuzni, ali je generalno dobar dan pred vama. Jedino što ćete imati osjećaj da vam vrijeme izmiče iz ruku i da je nužno da neke stvari odradite što prije. Ako imate partnera, danas ga možete u mislima ili kroz flert s nekim drugim prevariti.

LAV

Danas ćete postići dobre rezultate, ostvariti dosta toga od onoga što ste namjeravali, ali vi lično nećete biti u potpunosti zadovoljni. Možda ste očekivali previše od sebe. Blaga napetost u odnosu s voljenom osobom – ne provocirajte svađu i ne inatite se.

DEVICA

Iako će dan pred vama biti naporan i nervozan, uspjet ćete dosta toga postići i završiti. Povremeno možete imati problema s koncentracijom i organizacijom obaveza, ali nećete biti skloni greškama. Možete se aktivirati prema nekom prema kome osjećate ljubav.

VAGA

Danas možete pokrenuti važnu poslovnu komunikaciju. Doduše, sam početak dogovora može biti naporan i prožet nerazumevanjem, ali ćete i vi i sagovornik uspjeti brzo se prilagoditi. Jedna osoba vam nedostaje i ne možete prestati razmišljati o njoj.

ŠKORPIJA

Zadržite potrebnu stabilnost u važnim dogovorima i kontaktima sa suradnicima. Možda ste negdje duboko u sebi nezadovoljni, ali ne dozvolite da se to na vama vidi. Svoje emocije iskazujete lako i bez problema, prepuštate se potpuno voljenoj osobi.

STRELAC

Jedan dogovor ste uspjeli ostvariti i u potpunosti ste zadovoljni onim što ste postigli. Doduše, onaj unutarnji glas vam šapuće da je to moglo i bolje, ali nemojte obraćati pažnju na njega. Dan je odličan da riješite problematiku u odnosu s voljenom osobom.

JARAC

Do vas dolazi solidna poslovna ponuda. Također, mogu vas obradovati vijesti o uplati sredstava na vaš tekući račun. Ako ste imali bilo kakvih problema s kolegama, danas ih možete riješiti na lak i jednostavan način. Drugi dio dana je kao stvoren za ljubav.

VODOLIJA

Sve će u poslu ići kako treba od jutra, a u tom fazonu će se nastaviti i na dalje. Bit ćete zadovoljni svojim rezultatima i onim što ste ostvarili. Možete imati problem s uklapanjem obaveza, pa zakasniti na dogovoreni susret sa partnerom ili simpatijom.

RIBE

Jako će vam prijati ponuda od strane kolege da vam pomogne u nagomilanim obavezama. Zapamtite i budite spremni da uzvratite uslugu. Osećate sve veću potrebu da sa voljenom osobom sredite situaciju u vašem odnosu, i danas ćete se istinski potruditi oko toga.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *