Menu Close

ASTRO ČETVRTAK: Jarčevi vi ste danas u dobrom raspoloženju, Rakovi iako ćete sve završiti na vreme, neke obaveze će vam predstavljati izazov….

Astro prognoza za poslednji četvrtak januara otkriva ko će doživeti dan ispunjen ljubavlju, dok će neki možda naići na poteškoće na poslu. Saznajte šta zvezde predviđaju za vaš horoskop!

OVAN

Što se više posvetite poslovnim zadacima, čini vam se da se stalno pojavljuju novi na dnevnom redu. No, nema potrebe za brigom – dan je sjajan za završetak planiranog, ali i onog što nije bilo u planu… Emotivni partner sprema iznenađenje – uživajte!

BIK

Povremeno će komunikacija na poslu postati napeta, gotova za raspravu, ali vaša smirenost doprineće da sve funkcioniše kako treba. Neki zahtevi ili postupci voljene osobe možda vas pritisću. Ne reagujte impulsivno.

BLIZANCI

Potrebna vam je potvrda dogovora i ponekad ćete biti nestrpljivi, očekujući je. Ako možete, završite sve obaveze u prepodnevnim satima jer ćete kasnije biti zaokupljeni razmišljanjem o drugim temama, možda čak i o jednoj osobi i planiranom susretu s njom.

RAK

Iako ćete sve završiti na vreme, neke obaveze će vam predstavljati izazov. Osećate se umorno i iscrpljeno, težak je dan, ali pošto nemate priliku za odmor, navalite na posao! Popodnevno druženje s voljenom osobom doneće vam osveženje.

LAV

Trudite se sačuvati hladnokrvnost, ali ne možete poreći da biste radije iskočili od nervoze. Moguće je da je izvor nezadovoljstva u trenutno lošim ili nerazjašnjenim odnosima s voljenom osobom. Ovo se može rešiti danas.

DEVICA

Prihvatili ste obaveze, ali povremeno se osećate iscrpljeno, možda više nego što ste očekivali. Pitanje je možete li završiti sve u zadatkom roku koji ste postavili sami sebi. Verovatno će vam biti potrebno ostaviti deo posla za naredne dane.

VAGA

Prijaće vam napraviti promene u ustaljenom rasporedu. Dosta toga vam ide od ruke, pa iskoristite dan koji je pred vama da zatvorite zaostale obaveze ili pokrenete komunikaciju sa saradnicima koji su vam važni. Dosta flertovanja, dobro raspoloženje i zadovoljstvo čekaju vas.

ŠKORPIJA

Brinete se da li ćete uspeti namaknuti potrebnu sumu, kojom želite zatvoriti dugovanje ili zaostalu obavezu. Mislim da nema potrebe za nervozom; ako danas ne dođete do novca, sutra sigurno hoćete. Odlični kontakti s emotivnim partnerom, radujete se susretu s njim.

STRELAC

Nekim paricama niste se nadali, pa ćete biti baš obradovani kad ih dobijete. Taman dovoljno da zatvorite jednu obavezu ili pokupujete neke sitnice i malo častite sebe. Danas Strelčevi mogu pokrenuti dosta zanimljivu komunikaciju s osobom preko posla.

JARAC

Vi ste u dobrom raspoloženju. Sigurni ste u sebe, a imate i odlične ideje koje se spremate realizovati. Budite svesni svojih vrednosti i toga što možete uraditi, pa se pokrenite što pre. Moguć dogovor s nekim koga simpatišete ili s kim se družite.

VODOLIJA

Jedan razgovor vam danas donosi dozu sigurnosti koja vam je bila neophodna. Dobili ste obaveštenje ili o novcu ili o pomacima u poslovnoj hijerarhiji. Svoju radost ćete podeliti s osobom koja vam je neizmerno važna. Moguć ljubavni susret u drugom delu dana.

RIBE

Samo ako budete uspevali kontrolisati svoje raspoloženje, možete uspeti uraditi neke značajne stvari u poslovnom segmentu. Vesti koje ćete dobiti su više nego dobre. Emotivno je ovo odličan dan, ispunjen mogućnostima za pružanje i primanje ljubavi i pažnje.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *