Menu Close

ASTRO SUBOTA: Strelčevi ponekad vaša direktnost može izazvati tenzije, kako u poslovnim, tako i u emotivnim odnosima, Bikovi vesti koje su stigle do vas su izuzetno pozitivne…

Ko će uživati u vikendu iz snova, a ko će jedva čekati da pronađe rešenja za poslovne probleme, otkrijte uz pomoć zvezda!

OVAN

Iako nemate konkretan razlog za nezadovoljstvo, danas osećate određeni umor. Verovatno su sva uzbuđenja iz prethodnih dana ostavila traga, te će vam biti potrebno više vremena za odmor i opuštanje. Komunikacija s emotivnim partnerom danas je na klackalici, ali se ovo može rešiti tokom popodneva.

BIK

Vesti koje su stigle do vas su izuzetno pozitivne, iako će se njihova realizacija dogoditi tek u narednim periodima. Ipak, imate razloga za zadovoljstvo. Ako postoji napetost između vas i voljene osobe, možete je relativno lako rešiti tokom večernjih sati.

BLIZANCI

Osećate određeni umor i iscrpljenost, pa će vam biti potrebno neko vreme da se osvežite i obratite pažnju na svoje obaveze. Nemojte žuriti, ništa vam neće izmaći. Razmišljanje o jednoj osobi može izazvati zabunu, ali polako i pažljivo sagledajte situaciju.

RAK

Skrenite misli s prošlih grešaka i propusta te se posvetite svojim obavezama. Ako dozvolite da prošlost dominira, samo ćete sebi stvarati blokade. Danas se nemojte vraćati unazad ni u emotivnom smislu; fokusirajte se na nove ljude u svom životu.

LAV

Aktivno rešavate jedan problem koji vas muči. Preostaje vam samo razgovor sa poslovnim saradnikom, a verujte da će i to proći kako treba. U emotivnim odnosima očekujte poboljšanja, ali neka pozitivna promena može doći i od vas kao inicijatora.

DEVICA

Imate izazove u odnosima s nadređenima. Umesto sukoba, pokušajte zadržati samokontrolu. Poštovanje prema osobama iznad vas može doneti prijatna iznenađenja do kraja dana. Fokusirajte se na prilagodbu i suradnju kako biste ostvarili pozitivne rezultate.

VAGA

Možda se vaši planovi ne odvijaju onom tempom koji biste želeli, ali ne možete poreći da se osećate znatno bolje. Primećujete pozitivne promene i naznake unapređenja, zajedno s finansijskim prilivima. Iako ne ide sve brzo, krajnji rezultati su obećavajući.

ŠKORPIJA

Iako biste želeli doneti značajne promene, trenutno vam nedostaje vreme i resursi. Fokusirajte se na manje korake u poslovnom segmentu, a zadržavanje pozitivnog stava doprinosi emocionalnom blagostanju. Uživajte u trenutnim emotivnim zadovoljstvima.

STRELAC

Saradnja s poslovnim partnerima može biti uspešna, ali važno je održati meru i izbegavati pritisak. Rad na ravnoteži u komunikaciji ključan je za uspeh. Ponekad vaša direktnost može izazvati tenzije, kako u poslovnim, tako i u emotivnim odnosima.

JARAC

Prilagodite raspored tako da pronađete više vremena za odmor i fokusirajte se na najvažnije zadatke. Opterećenje nekim stvarima može uticati na vašu produktivnost. U emotivnom smislu, danas može doći do blagog nesklada s voljenom osobom.

VODOLIJA

Poslovno postižete željene rezultate, ali emocionalno se osećate nesigurno i nestabilno. Povremeno se povucite u tišinu kako biste razmislili o sopstvenim osećajima i stanju. Pronalaženje ravnoteže između poslovnog i emotivnog može vam pomoći.

RIBE

U poslovnom segmentu danas niste najproduktivniji, pa se koncentrisanje na osnovne obaveze može pokazati izazovnim. S druge strane, u emotivnom smislu, dan je povoljan. Posvetite se potpuno voljenoj osobi i uživajte u pozitivnim vibracijama.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *