Menu Close

ASTRO PONEDELJAK: Ribe danas ste okupirane obavezama,Device danas možete poduzeti mnogo toga kako biste poboljšali odnos s kolegama…

Ko će danas biti u sukobu s partnerom, a ko jedva čeka završetak radnih obaveza kako bi veče proveo s prijateljima, otkrićemo vam uz pomoć astroloških prognoza!

OVAN

Shvatit ćete da bez obzira na napor koji ulažete, ne možete završiti određene zadatke na vrijeme. Vaše nezadovoljstvo je očigledno, ali pokušajte da ne utječe na odnos s najbližim suradnicima i kolegama. Razmišljate o tome da je vrijeme da razgovarate sa partnerom o važnim pitanjima.

BIK

Moguće je da trenutno doživljavate poslovne situacije suviše emotivno i da niste u stanju racionalno sagledati stvari. Ovo nije dan za donošenje značajnih odluka. Pravi trenutak je za sve što se odnosi na emocije, jer možete produbiti odnos s partnerom.

BLIZANCI

Nije vam drago što je netko iz radnog okruženja postigao ono što ste vi željeli. Izborite se s ovom situacijom i prihvatite je – doći će dani kada će vaša prilika doći. Imate podršku emotivnog partnera, što će rezultirati lijepim zajedničkim trenucima.

RAK

Iako vam je raspoloženje promjenjivo, odlučili ste da vas ništa neće izbaciti iz takta i da ćete završiti određene situacije. Pred vama su dobri dani, bit ćete prilično angažirani, a to će primijetiti osobe koje su vam važne. Moguće je da emotivni partner neće imati vremena za susret.

LAV

Vaši su planovi vrlo ambiciozni, ali je pitanje hoćete li ih ostvariti. U suštini, nemate dovoljno koncentracije, pa rasipate svoje vrijeme. Nemojte se nervirati, doći će vrijeme za završetak svega kako treba. Imate odličnu komunikaciju s nekim kome se divite.

DEVICA

Danas možete poduzeti mnogo toga kako biste poboljšali odnos s kolegama, a oni će biti tu za vas. Poslušajte savjet starije osobe iz vašeg poslovnog okruženja, usmjerit će vas na pravi put. Neki komentari od strane voljene osobe doživljavaju se kao kritika, iako to nije istina.

VAGA

Imali ste divne planove kako ćete organizirati sebe, ali je vjerojatno da od tih planova neće biti ništa. Niste fokusirani, pažnja vam se rasipa lako, i praktički ćete “tapkati u mjestu” cijeli dan. Danas biste mogli upoznati nekoga preko posla.

ŠKORPIJA

Žurite kako biste što prije završili posao i naplatili ga. Iako može biti kočenja i distrakcija, uspjet ćete to realizirati. Primjećujete da konstantno razmišljate o jednoj osobi. Ovo već postaje opsesija – umjesto da samo razmišljate, možda je bolje nešto konkretno poduzeti.

STRELAC

Ako očekujete vijesti ili informacije od suradnika, mogli bi stići već u prijepodnevnim satima. Iako postoje neke promjene, možete se uklopiti. Odlično je vrijeme za emotivan susret, jer ste spremni posvetiti punu pažnju osobi koju volite.

JARAC

Bit ćete u odličnom raspoloženju, bez obzira na velik broj obveza koje će neprestano iskakati pred vas. Dogovoreni sastanak će proći bolje nego što ste očekivali. Muče vas nedoumice oko voljene osobe, pa je možete pritiskati svojom posesivnošću.

VODOLIJA

Okupirani ste obavezama, a neprestano se pojavljuju nove i nove, ponekad nećete znati gdje vam je glava. Pokušajte balansirati i obaviti ono što je najnužnije. Potrebno je odrediti prioritete. Moguća su razmišljanja o osobi koja nije emotivno slobodna.

RIBE

Danas možete obaviti posao koji nije vezan uz vaše redovne poslovne aktivnosti i odmah ga i naplatiti. Oduševit će vas ovaj priliv koji svakako niste očekivali. Vrijeme je za neke divne trenutke s voljenom osobom – opustite se i uživajte…

Izvor:Prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *